Connect with us

Artis / Selebriti

” Yong tu so beautiful like mummy dia.. ” – Netizen

Wajah Dan Penampilan Terbaru Anak Sulung Dato’ Yusry Abdul Halim, Yahaira Leanne Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Yong, Makin Cantik Lah !!

Semakin meriah kelihatan keluarga pasangan selebriti sama cantik, sama padan iaitu Dato’ Yusry Abdul Halim dan Datin Lisa Surihani yang kini mempunyai seorang anak perempuan, Yahaira Leanne dan dua anak lelaki, Yusof Leonne serta Yunos Laith.

Lebih mengembirakan pula, anak ketiga mereka lahir pada hari ulang tahun kelahiran Dato’ Yusry yang ke 48 pada 15 Jun pada tahun lalu. Seperti kedua ibu bapanya, anak-anak Dato’ Yusry dan Datin Lisa ini turut mempunyai peminat mereka tersendiri.

Klik gambar untuk info..

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Dato’ Yusry ada berkongsi beberapa gambar yang memaparkan telah membuat anak-anaknya ke Zoo. Namun yang menjadi tumpuan adalah anak sulung, Yahaira dalam gambar.

Ada yang menyatakan yang Yahaira sekarang kelihatan semakin cantik dan kecantikan yang dimiliki Yahaira mewarisi daripada ibunya. Sehingga kini, gambar-gambar tersebut telah mendapat lebih 7,600 tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perrkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, selain wajah Yahaira mencur1 tumpuan, rata-ratanya juga suka melihat kehidupan keluarga bahagia ini. Antaras komen-komen menarik adalah :

” Yong tu so beautiful like mummy dia. Kejap dah besar anak dara Lisa n Yusry. Suka tengok family bahagia ni.. “

” Canteknya Yong, comel Yeop. Indah tengok kehidupan Yusry sekeluarga, semoga terus kekal bahagia selamanya.. “

Yahaira dah macam Lisa bila dah besar, dulu igt iras muka Yusry. Cantik betul Yahaira sekarang, nampak tinggi.. “

” Alhamdulillah, suka nengok happy famili ni moga semua always dalam jagaan Allah swt, aamiin40. Sy peminat setia Datin Lisa.. “

” Wah g Zoo Melaka ni, best lah Yong n Yeop boleh jalan2, mana si adik kecik tak bawa sekali ke, masyaAllah semoga keluarga ini terus bahagia bersama.. ” 

” Gambar pertama memang nampak cantik betul Yong, cara senyuman tu manis nampak, sebiji macam mummy dia.. “

” Comel2 anak2 Yusry ni, tak sangka dah tiga orang anak dah sekarang. Semoga terus hidup bahagia Yusry dan isteri.. “

Klik gambar untuk info..

Nampak Yahaira tinggi sekarang, memang semakin cantik anak dara Dato’ Yusry. Apa-apa pun, semoga anak-anak Dato’ Yusry dan Datin Lisa akan terus membesar dengan sihat serta menjadi anak-anak yang soleh dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG yusryabdhalim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT