” Sedap suara anak Liza Hanim ni, mendayu-dayu merem4ng bulu roma dengar.. ” – Netizen

Video Anak Lelaki Liza Hanim , Muhammad Salahuddin Memperdengarkan Suaranya Yang Merdu Raih Perhatian Peminat. Fuh Lunak Betul, Suara Low Note Pun Sedap !!

Nama Liza Hanim masih utuh di hati peminat dan antara penyanyi senior yang masih bertahan sehingga kini. Liza yang mula berkecimpung dalam bidang seni suara ini juga seangkatan dengan beberapa penyanyi lain antaranya Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Jika sebelum ini, video anak sulung Liza Hanim bernama Marsya Qistina menyanyi menjadi tumpuan peminat kerana suaranya merdu, kali ini adiknya pula bernama Muhammad Salahuddin mencur1 perhatian peminat.

Menerusi akaun Instagram Liza Hanim, telah dikongsikan satu video yang memperdengarkan suara anak lelakinya ini. Tulis Liza di kapsyennya, anak terunanya sudah pegang microphone. Mendengar akan suara Salahuddin atau mesra dengan nama Deden ini, peminat memuji kelunakan suaranya.

Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Bakat nyanyian Liza dan Shahrin turun kepada anak-anak mereka pula. Bakat baru dan pelapis pada masa akan datang ni kalau lebih digilap lagi bakatnya itu.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video oleh Liza ini telahpun meraih lebih 1000 likes daripada peminat dan antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Oh my god, sedap ok suara dia. Macam maknya jugak, Deden you grow so fast and fantastic voice there.. “

” What a nice and beautiful voice. It’s in the blood, all your children can sing Liza Hanim, alhamdulillah.. “

” Sedap suara anak Liza Hanim ni. Aman Aman love this song. Ke mana tump4hnya kuah kalau tak ke nasi.. “

” TabarakaAllah, his voice is so soothing. Anak-anak ikut bakat parents ni, manis dan handsome la anak terun4 ni.. “

” Sedap suara dia, dah boleh jadi pelapis baru. Low note pun power, lunak merdu betul Lagu Indigo satuu.. “

” Sedap suara anak teruna, berqasidah ke tu lunak betul dengar. he has got talent too.. Cara dia pgg mic memula macam maknye… Pandai dia buat vocal run.. “

” Wow kemerduan yang diwarisi, sedap suaranya boleh duet dengan mama la nanti. Kemna kuah klu tak tump4h nya kew nasi… mewarisi bakat mak ayah nya… boleh pergi jauh nie anak sis nie kasi gilap lagi.. “

” Ooh… mendayu-dayu.. ni kalau mengaji mesti merem4ng bulu roma dengar. Low note tu bestnya, lunak merdu.. “

Berbakat belaka anak-anak Liza Hanim ini, kelunakan suara yang sama seperti ibunya juga. Boleh buat team berduet dengan Liza selepas ni. Apa-apa pun, semoga Salahuddin akan melangkah lebih jauh lagi dalam bidang seni suara dan lebih menyerlah pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Liza HanimĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..