” Ya Allah, dia betul-betul pakai buat pergi kenduri kahwin.. ” – Netizen

Pakai Kain Isterinya, Maryam You Narae Buat Samping Baju Melayu, Video Perkongsian Ryzal Ibrahim Buat Ramai Terhibur. Sampai Terkedu Maryam Dibuatnya, Memang Buat Hal Lah Ryzal, Kreatif Sungguh !!

Siapa tidak kenal dengan pasangan dua sejoli, Nik Muhammad Ryzal dan isterinya Maryam You Narae. Sering mendapat perhatian netizen dengan video-video lucu di sosial media. Ternyata telatah Ryzal dan Maryam yang spontan membuatkan peminat terhibur.

Di ruangan Instagram milik Ryzal, Ryzal ada berkongsi satu video sewaktu mereka bersiap sedia untuk ke majlis perkahwinan sepupunya. Ryzal yang memakai baju melayu berwarna baby blue tidak menemui samping yang sesuai dengan baju tersebut.

Oleh sebab itu, Ryzal mendapat idea dengan menggunakan kain Maryam untuk dijadikan sampin. Maryam yang selalunya banyak berceloteh terus terkedu melihat gelagat suami kesayangannya itu. Kreatif betul Ryzal ni, menggunakan apa yang ada di saat terdes4k begini.

Siapa sangka Ryzal betul-betul memakai samping dari kain Maryam ke majlis perkahwinan sepupunya. Hal ini mendapat perhatian netizen kerana mereka menganggap Ryzal hanya bergurau. Perkongsian gambar di majlis perkahwinan di akhir video tersebut buat peminat terkej0t dan menyifatkan Ryzal sangat sempoi.

Jom tonton perkongsian video di bawah :

Tips yang dikongsikan oleh Ryzal mendapat perhatian peminat. Rata-rata berpendapat Ryzal sangat kreatif. Antara komen-komen mereka adalah :

” First time tengok maryam tak bercakap selalu pot pet pot pet, Ya Allah dia betul2 pakai buat pergi kenduri kahwin.. “

” Itu kalau laki bini sama size blhlah pinjam, buatnya tak sama size jenuh wei, Duk tahan gelak, tp tergelak kuat pulak… Tp kreatif la bro.. “

” Ni kang, lps ni ade lh kain bju kurong bini masing² hilang.. Bju ade, kain takde, Bang Ryzal punya power dalam ni Maryam terdiam terus. Jarang nii.. “

” Ya Allah hahahaha terbaikkkk lahhh. I need your confident, Ingtkan tipu hahahahaa tgk blk gmbar family baru cam.. “

” Ak tkde isteri agi, ni kalau ak rembat mak aku punya skirt Ni, kemungkinan Ad 2 ja Satunya kena baling ngan periuk nasi ke 2 penyapu Naik atas kepala.. “

” Hahahahahah, adoii pestime weyyy, it a wrap. baru ku tahuu, kretip nauuuuuu ehhh, hahahaha aku tak tgok sampin tu, tgok cntikknya baju mariyamm.. “

” U laa psl… igt demo gurauan… mmg betul bw g majlis…. rizal oh rizal… sempoiiiiii, Maryam taktau nak kata apa dahh.. “

Seronok betul melihat pasangan Ryzal dan Maryam ni. Sentiasa sahaja ada idea yang mencuit hati untuk tatapan para peminat. Kami di Berita Kopak akan sentiasa mendoakan kebahagian buat pasangan serasi ini sehingga ke Jannah. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..