” Mak aihhh, sampai macam tu sekali nak ambil gambar.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Aksinya Mengambil Gambar Memey Suhaiza Dan Abby Abadi. Amboi Cara Tu, Kalah Photographer Profesional. Patutlah Cantik Je Angle Gambar, Macam Tu Sekali ‘Bersilat’. Terbaiklah !! 

Pada waktu ini, Norman Hakim bersama Memey Suhaiza dan Abby Abadi sedang bercuti di Desaru Johor bersama ahli keluarga mereka yang lain. Keakraban antara keluarga Norman dan Abby bukan lagi perkara baru untuk peminat dan ianya sering mendapat perhatian.

Meninjau akaun Instagram Norman, telah dikongsikan video dan gambar yang memaparkan gaya Norman ketika mengambil gambar Memey dan Abby. Sebagaimana kebiasaan keluarga besar ini, pastinya mereka akan memakai baju sedondon setiap kali keluar bercuti.

Memey dan Abby yang memakai blouse biru yang sama ini nampak mesra sekali. Demi mendapatkan gambar yang cantik dan menarik, berbagai cara dilakukan Norman. Daripada elok berdiri sehingga meniarap si Norman untuk mendapatkan angle yang terbaik.

Beruntung ada jurugambar yang sporting dan ada skill sebegini. Tidak hanya Norman, malahan suami Abby, Jai juga membantu merakam telatah mereka bertiga ini. Alahai saling bekerjasama la sweet couple ini, tentunya banyak gambar kenangan yang diambil ketika percutian ini.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Memang mencuit hati melihat cara Norman yang berlagak ala-ala jurugambar profesional ini. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Fuiyoo ni baru betul-betul photographer, so sweet. Patutlah semua gambar nampak cantik je. Bersungguh-sungguh dia amik gambo tu hahaha.. Semangat betul.. Love la dengan family ni.. “

” Daripada berdiri sampai ke bawah, kelakar lah abang Norman ni.. Dari berdiri separuh berdiri sampai meniarap, pergh memang power dan dedikasi.. “

” Amboi photographer.. kemain lebih posing dari model-model tu.. cameraman uishhh melamp4u.. “

” The struggle is real.. yang penting angle ‘ bagi nampak kurus ok’.. macam-macam gaya jurugambar.. Bagus sungguh imam-imam dorang ni.. ikut je kerenah bini, bahagia sungguh.. “

” Amboiii.. sampai macam tu sekali ye, boleh jdi photogrpher dah ni.. yang last tu power bang Norman hahaha.. “

” Mak aihhh, sampai camtu sekali nak amik gmbar. Ada style ambik gambar tu.. jurugambar saja macam nak mengenakan model berdua tu je hahaha.. “

” Siap meniarap tu, ket4rlah jurufoto Malaysia tengok abang sado ambik gambar.. photographer terbaik ni.. “

Apa sahaja untuk isteri dan sahabat baiknya ini asalkan gambar yang dihasilkan nampak menawan gitu. Apa pun, percutian keluarga mawaddah ini pastinya membuatkan peminat turut gembira melihat kebahagiaan mereka. Semoga ikatan keluarga ini terus utuh dan kekal bahagia sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim, IG Memey Suhaiza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..