“ Video kedua tu, ingat pengantin yang nerv0us haha.. ” – Netizen

Fauzi Nawawi Kongsi Video Sekitar Majlis Perkahwinan Anak Lelakinya. Namun Video Kedua Raih Tumpuan Netizen. Alahai, Nerv0us Betul Ayah Pengantin Perempuan, Sampai Tersalah Sebut Nama Anak Sendiri. Abdul Pun Boleh, Hehehe !!

Fauzi Nawawi seorang selebriti Malaysia yang dikenali ramai dan sentiasa kelihatan sweet bersama isterinya, Lisdawati. Pasangan itu sudah lama mendirikan rumah tangga dan dikurniakan anak yang ramai sehingga ada anaknya yang sudah mendirikan rumah tangga.

Meninjau ke akaun Instagram Fauzi, beberapa perkongsian video sekitar majlis perkahwinan anak lelakinya, Fareez Fauzi mencur1 tumpuan netizen. Fareez kelihatan segak berbaju pengantin dan isterinya kelihatan begitu berseri-seri semasa sesi menyarungkan cincin dalam video itu.

Bertambah menarik lagi apabila Fauzi berkongsi satu video bloopers semasa sesi akad nikah anaknya membuat netizen gel1 hati. Reaks1 Fareez nampaknya begitu steady dan tenang namun gelag4t bapa pengantin perempuan yang tersasul semasa sesi akad mencuit hati peminat. Alahai, nerv0us betul wali.

Fareez dan pasangannya kelihatan sama cantik dan sama padan. Mereka bercinta sejak dari bangku sekolah dan akhirnya berjodohan hingga ke jinjang pelamin. Pastinya Fauzi dan Lisda bersyukur dan turut gembira hari bahagia majlis akad nikah anak mereka berjalan dengan lancar.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Ramai yang mengucapkan tahniah kepada Fauzi semepena menerima menantu baru dan mendoakan kebaikan kepada anaknya semoga kekal bahagia. Malah, ada juga yang mengatakan wajah Fareez begitu mirip dengan Fauzi seperti adik beradik. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Congratulations bang.. Alhamdulillah tahniah abang dan keluarga.. Mcm 2 beradik jer.. semoga abg kakak sekeluarga bahagia hingga ke Jannah Insyaallah.. Amin.. ”

“ Tahniah abg.. Vdeo ke2 tu haha.. btw Alhamdulillah and congratulations.. Abdul pulak haha.. Wah anak bapa padu.. Laa ingatkan adik beradik.. Congratulation.. ”

“ Congratss uncleeee.. Tahniah.. maktiri kiriman syurga lembut murah dgn senyuman.. Tahniah brother.. alhamdulillah.. tahniah.. Ingat pengantin yang neves.. hehe.. ”

“ Syukur alhamdulillah tahniah.. haha Abdul pulak.. Congratulations bang fauzi nawawi dapat lagi menantu.. Betul dorang bercinta sejak dari sklh lagi waktu form 5.. ”

“ Tahniah awak semoga bahagia hingga ke Jannah Amin ya Rabbal Alamin.. Tahniah Bang Fauzi Nawawi dpt menantu ke dua.. Mashaallah.. mcm abg & adik.. taniah salam dari S’pore.. ”

“ Kenapa dia tak buat single baru.. Saya tggu je tgk dah kawen.. Tahniah fareez smoga bahgia hgga jannah.. bang, saya ingatkan abang yg kawin, anak abang rupanye haha.. ”

“ Tahniah fauzinawawi n lisdawati dpt menantu dn juge buat pegantin.. fareez fauzi moge jadi suami yg terbaik itk istri.. bahgia selalu d sampeng istri tersayang.. ”

Alhamdulillah, selesai sudah majlis akad nikah Fareez. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Fauzi dan Lisda kerana mendapat menantu lagi dan mendoakan semoga mahligai perkahwinan yang dibina kekal hingga ke akhir hay4t. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber: IG fauzinawawi2020                                       

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..