” Alahai sweetnya tengok couple ni, dua-dua masih maintain muda.. ” – Netizen

Lisdawati Kongsi Video Surprise Untuk Suaminya, Fauzi Nawawi Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Mereka Yang Ke 14 Tahun. Wahhh Romantik Betul Tengok Pasangan Ni, Comel Je Part Muka Terkej0t Tu !!

Pasangan suami isteri yang juga pelakon, Fauzi Nawawi dan Lisdawati antara pelakon yang sudah lama berada dalam industri seni tanah air. Malah bakat lakonan pasangan ini memang tidak disangkal lagi, boleh dikatakan semua drama mahupun filem yang dibintangi mereka pasti mendapat pujian.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Lisdawati, telah berkongsi satu video dia bersama Fauzi. Rupanya hari ini adalah hari ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-14 tahun. Video tersebut memaparkan pasangan ini menyambut hari istimewa mereka secara ringkas di kediaman mereka.

Selain itu, kongsi Lisdawati, dia membuat kej0tan dengan membuat pesanan ‘jala jelita’ yang berbetuk hati. Malah Lisdawati turut menceritakan bahawa Fauzi baru mengingati hari istimewa tersebut gara-gara dirinya yang membuka bungkusan tersebut.

Video pasangan ini telah mendapat perhatian para peminat mereka. Ramai yang memuji pasangan ini masih kelihatan romantik meskipun sudah belasan tahun mendirikan rumah tangga. Comel part Fauzi terkej0t terima hadiah tu.

Jom tonton perkongsian video oleh Lisdawati di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut memberikan kata ucapan buat pasangan ini dan mendoakan kesejahteraan rumah tangga mereka. Antara komen-komen menarik adalah :

” Alahai sweetnya tengok couple ni, dua-dua masih maintain muda. Selamat ulang tahun Lis dan Fauzi, moga hubungan ni kekal hingga ke syurga.. “

” Alhamdulilah syukur padaNya, Moga sentiasa bahagia selalu kekal hingga ke jannah aamiin yra.. “

” Hahaa ad0ii kant0i terlupa, ape2 semoga rumah tangga kalian kekal utuh dan bahagia bersama hingga ke syurga aamiin.. “

” Amboi romantik macam pengantin baru lah. Tahniah dah 14 tahun berjaya melayari bahtera rumah tangga.. “

” Suwwiittt nyaaa. Ni baru hashtag till Jannah, semoga kak sekeluarga sentiasa diberkati, diberikan kebahagian luar biasa, amin.. “

” Semoga ALLAH permudahkan sgala urusan, dimurahkan rezki yg luas, diberi kesihatan dan sentiasa dibawah lindungan yg Maha Esa, amin. Happy Anniversary.. “

” Happy anniversary buat Lisdawati dan Fauzi Nawawi semoga kekal bahagia hingga ke jannah, aminn.. “

Wahh, memang sweet betul tengok pasangan ini meraikan hari istimewa mereka. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengucapkan Happy Anniversary yang ke-14 tahun buat Lisdawati dan Fauzi, semoga Allah berikan kebahagiaan di dunia dan akh1rat buat Lisdawati dan Fauzi.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Lisdawati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..