” So cute, muka mak sama je tak ada berubah.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Semasa Kecil Bersama Ibu, Wajah Anna Jobling Raih Perhatian Peminat. Alahai Comelnya Anna, Masa Kecil Rambut Blonde. Ibu Anna Juga Nampak Maintain Je, Tak Dimamah Usia !!

Pelakon baru, Anna Jobling merupakan bekas peserta Dewi Remaja 2018/2019. Anna kini popular menerusi drama bersiri Shah Alam 40000 dan turut membintangi drama Malaysian Gh0st Story dalam episod Nenek Keb4yan.

Meninjau ke akaun Instagram, Anna gemar berkongsi gambar bersama ibunya. Anna memiliki dar4h kacukan Inggeris di sebelah bapanya dan Melayu di sebelah ibunya. Antara gambar yang mencur1 perhatian ialah gambar Anna ketika kecil.

Ketika kecil, Anna memiliki rambut berwarna per4ng dan sangat persis seperti kanak-kanak Inggeris. Anna turut berkongsi gambar bersama ibunya ketika muda dan juga gambar terkini mereka.

Selain itu, wajah ibu Anna yang tidak dimam4h usia turut menjadi perhatian. Walaupun Anna sudah meningkat dewasa, wajah ibunya tetap sama seperti di usia muda. Begitu juga Anna yang sangat comel ketika kecil.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by ANNA JOBLING (@annajobling)

Lagi gambar Anna semasa kecil :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pelbagai reaksi yang diterima daripada netizen melalui p0sting yang dikongsikan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Beautiful mom.. kirim salam your mom ok. Mak nya ni org ape ekk ? muka mak akak dari sama je tak ada berubah .. “

” Dah smp mco3.0 kite blom pegi kupi kupi lagi nih.. Kirim salam mama.. Cute stokin.. Dua2 cantik.. Awww cutie pie.. “

” Assalamualaikum auntie… Lawa sgt.. Anak siapa ni ? So cute, n4ughty, cheeky but adorable.. “

” Perghh sgt lah Lawa.. so cute anna.. Anna blonde ke masa kecik ? Your eyes are prettier than my entire face.. “

” Hi aunty maria.. you beautiful eyes love from Indonesia.. 0mg so cute.. cantik ibu dan anak.. your mom doesnt age.. “

” Hai mak mertua.. Wow you are beautiful today.. suka tngk you berdua.. so cute both of you..¬†family first.. “

” Why your mum look so young … since you’re child until now… Her face is not changing all.. So sweet.. 3rd photo : an angel.. “

Tidak hairanlah Anna merupakan seorang wanita yang cantik kerana Anna memiliki dar4h kacukan. Semoga Anna Jobling terus berjaya membina karier dalam industri hiburan dan semakin dikenali ramai.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anna Jobling

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..