Connect with us

Artis / Selebriti

” Sekali part Fafau sak1t perut gelak.. ” – Netizen

Video Cab4ran Tahan Gelak Oleh Fara Fauzana, AG, Fad Bocey Dan Anna Jobling Buat Ramai Terhibur. Sekali Part Fad Buat Bunyi Buat Ramai Berdek4h !!

Meninjau ke akaun Instagram H0t Fm, satu perkongsian video yang dimuatnaik telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan AG, Fara Fauzana, Fad Bocey dan Anna Jobling membuat cab4ran tahan gelak.

Keempat-empat mereka dil4rang untuk gelak mahupun ketawa selama mana yang mampu mereka bertahan. Di awal video dapat dilihat Anna seperti tidak mampu menahan ketawa namun dia tetap meneruskan cab4ran tersebut.

AG juga sesekali hampir ketawa, begitu juga dengan Fara Fauzana. Semuanya cuba bertahan sehinggakan Fad membuat bunyi yang menghiburkan dan kesemuanya ketawa berdek4h- dek4h. Nampaknya bukan mudah untuk bertahan.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 19 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Anna turut serta dalam cab4ran ini kerana Anna merupakan antara artis jemputan untuk program radio H0t Fm pada pagi itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini menerima banyak emoji ketawa di ruangan komen. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen ;

” Kak therealfafau kau kenapa sak1t perut aku.. Cantiknya anna j0bling berbaju kur0ng.. AG punya mcm ayam naz4k kat 1cu.. “

” H1lang stres5 tgk ni boleh senyum je.. awal2 dh pec4h gelak n k4lahh.. ngan ku skali k4lah.. Gelak ke nang1s tu farah?? “

” Sak1t perot gelakkk.. haha.. Diorng ceriakan pagi saya lahh… Turut gelakk kuar air mata o0iiitt.. Ag paling lawak.. “

” Haahaa…this is so funny…me also nk nang1s sbb tak bleh tahan gelak ngk si farah fauzana.. hahah tak tahan gelak korang ni.. “

” Skali part fafau ..h4ncusss ok sy mudah terhibur ni.. Brnd ape ye baju kur0ng dia pki ..lawaaa pulakk.. “

” Kak fara trus lain bunyi nye.. Awal² kak fafau gelak cover² sampai je turn kami tgelak pec4h perut.. “

” Hahaha aku gelak smpi kuar air mata ad0hhh.. sebelum kak fafau bukak mulut mmg dah gh1sau dah.. bila dah bukak mulut, pec4h auto gelak you made my day la sis.. “

Nampak macam senang jer cab4ran ini tetapi sukar apabila ada yang ‘ masuk air ‘. Sesekali mencuba cab4ran ini bersama ahli keluarga atau pun kawan-kawan pastinya dapat menghilangkan tek4nan. Bolehlah mencuba yer.

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t fm, Fara Fauzana, Fad Bocey

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT