” Sekali dia bagi suara konsert tu, padahal nak pot0ng buah je.. ” – Netizen

Kemunculan Dato’ Seri Siti Nurhaliza Dalam Sepahtu Reunion Buat Penonton Tak Kering Gusi Ketawa. Menyanyi Merdu, Berlakon Pandai, Part Bat0k Pun Best Dengar. Scene Dengan Jep Paling Lawak, Menahan Gelak Ye Tokti !!

Rancangan lawak Sepahtu Reunion sudah bermusim-musim bersiaran dan ia antara rancangan hiburan sekeluarga yang mempunyai ramai penonton. Selain anggota kumpulan Sepahtu, rancangan ini turut menampilkan artis jemputan berbeza setiap minggu.

Bagi minggu sudah, figura jelita Dato’ Seri Siti Nurhaliza membuat penampilan khasnya di rancangan ini. Tep0kan gemur0h diberikan peminat sebaik kelibat Dato’ Siti muncul di pentas. Meninjau akaun Instagram Sinar_my, telah dikongsikan salah satu babak Dato’ Siti bersama Jep.

Memegang watak sebagai kakak kepada Jep, nyata lakonan Dato’ Siti yang bersahaja dan lawak spontannya membuatkan penonton terhibur dan ketawa besar. Bab nyanyian secara live, pastinya Dato’ Siti memang merdu suaranya.

Bukan mudah untuk menahan ketawa apabila bergabung dengan pelawak-pelawak hebat ini. Pak Ya dengan pvnchlinenya, begitu juga Jep yang sememangnya terkenal dengan ayat-ayat yang mencuit hati. Nasib tak tersembur ketawa Dato’ Siti atas pentas.

Jom tonton video di bawah :

Lakonan dan nyanyian Dato’ Siti ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Kena lawak si jep tok ti pun tak leh tahan tapi tok ti ni pandai tahan gelak kannn smpai letak tangan kat muka tapi respect lahh tok ti boleh tahan layan sepahtu ni.. “

” Tok ti bercakap pun macam menyanyi.. sedap suaranya.. kalau kita bercakap dah rupa enjin motobot je lagi2 kalau mar4h anak2.. “

” Time bat0k yang mahal tu haha, berdekah ketawa tengok part Tokti dengan Jep. Adui macamana lah Tokti boleh tahan ketawa, lucu betul.. “

” Tok ti memang boleh berlakon. cuma biasa la, kalau dgn jep kena tahan la. psl mesti nak tergelak punya. Ca1r weh dengar tokti bercakap, merdu suaranya.. “

” Tu baru Jep, kalau Jep dengan Shuib jadi adik untuk tokti, hab1s pec4h lah cerita tu haha. Bat0k tokti yang nak tergelak tu, 1st time dengar orang bat0k macam tu. Lawak la tokti.. “

” Aku rasa antara banyak banyak episodes, episode ni paling pec4h. Tokti masuk air bila bergabung dengan jep sepahtu. anyway sgt2 enjoy mlm tadi tgk tokti.. “

” Sekali dia bagi suara konsert tu, padahal nak pot0ng buah je haha. Lunak merdu suara tokti ni, live pun lagi sedap dengar.. “

” Sedap weh Tokti nyanyi pakai apron pot0ng buah. Nak nang1s dengar lunak lemak merdu… terharu.. “

Menjadi percaturan Sepahtu Reunion untuk episod kali ini, memang episod paling menghiburkan bak kata peminat. Bolehlah Dato’ Siti join Sepahtu untuk episod lain pada masa akan datang. Apa-apa pun, semoga Sepahtu dan Dato’ Siti success selalu dalam karier masing-masing.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sinar_my, Zon Lawak, Epie Temerloh, Ctdk , sitizoner fc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..