“ Patut menang pun, sebab memang cute macam abang dia.. ” – Netizen

Menang Anugerah Si Cilik Melet0p, Video Terbaru Alisa Aisyah Ucap ‘I Love You’ Raih Perhatian Peminat. Amboi Alisa, Part Muncung-Muncung Tu Alahai Kemain Comel Sangat !!

Anak selebriti popular Malaysia, Alisa Aisyah Hairul Azreen  tidak lain tidak bukan sering mendapat perhatian di kalangan peminatnya yang tersendiri. Seorang yang ceria dan pandai dengan teletahnya tersendiri membuat ramai yang tertarik akan personalitinya.

Terbaru meninjau di ruangan Instagram Alisa, satu gambar dan video telah dimuatnaik untuk dikongsikan sempena kemenangannya di Anugerah Melet0p Era. Alisa telah berjaya mendapat tempat bagi anugerah kategori Si Cilik Melet0p bagi tahun 2020.

Pasti semua mengetahui, jika sebelum ini abangnya, Yusuf Iskandar berjaya merangkul anugerah bagi ketegori Si Cilik Melet0p. Kini giliran Alisa berjaya memenangi bagi kategori yang sama. Wah, dah macam kemenangan warisi turun temurun. Tahniah Alisa dan Yusuf, memang selayaknya menang.

Turut dikongsikan video Alisa yang mengucapkan ucapan ‘I Love You’ sebagai tanda penghargaan. Dengan gaya dan nada tersendiri tetap nampak comel Alisa. Muncung mulutnya itu alahai cute sangat. Tak pernah lah tak comel si Tada ni kan.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat video seterusnya.. )

Perkongsian tersebut telah meraih ribuan tanda suka dan mendapat banyak komen daripada peminatnya. Ramai yang mengucapkan tahniah kepada Alisa atas kemenangannya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

Eee comeyy congratss alisa.. Dah agak dah.. eeeeiiii aku lama dah ger4m tengok dia ni.. congrattssss sayangggggggg.. “

“ Congratulations alisaa saaayaang.. we all love you so much tooo.. thank you much for making people smile everyday because of your cuteness.. love you so much babygirl.. “

“ Patot mng pun.. sbb mmng cute mcm abg dia.. mak dia ayh dia kucing dia.. ongratsssss babyy girl.. Yeah…alisa menang..dulu yusuf menang.. Tahniah.. “

“ Abang adik mantul.. Eeii kita jer1t2 mintak Alisa menang tau.. Alhamdulillah menang. Congrats si comel Alisa.. Congratulations sayang ..“

“ Awwww congratss my baby loveeeeee.. Olooo.. Congrats bby shayangg.. awww congratss tadaaaa.. I love you more.. “

“ Tahniah syayanggg… Soooo cuteeee Alisa.. tahniahhh omeyyy.. Congrats baby girls.. Ehhh ger4m pulak mana gigi dia tuhhhhh.. Tahniah alisa.. “ 

“ Congratsss alisa.. tahniah si comel.. Tahniah baby iloveyouu.. Alisa deserves it.. Congrats alisa aisyah.. U deserved it sygggg.. congrats budak omel.. “

Perkembangan dan perkongsian Alisa semestinya dinanti dan ditunggu-tunggu oleh peminatnya. Gelagat dan aksi comelnya sentiasa mencu1t hati dan mencur1 perhatian peminat. Apa-apun kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah buat Alisa sekeluaga atas kemenangan yang diperolehi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thealisaaisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..