” Wow p0se baring pun ada style. Mommy ajar la ni.. ” – Netizen

Izara Aishah Kongsi Gambar Anaknya Irisa Alaia Bersama Katil Bayi Pilihannya. Alahai Alaia Semakin Hari Semakin Berisi. Part P0sing Tu Memang C0py Izara Sangat. Mini Model !!   

Anak kepada pasangan Izara Aishah dan Adib Khalid, Irisa Alaia sering mencur1 perhatian peminat. Alaia yang dilahirkan pada bulan April yang lalu kini sudah 7 bulan usianya. Setiap kali Izara berkongsikan gambar Alaia, pasti ianya mendapat likes yang tinggi daripada peminat.

Izara sering berkongsikan gambar-gambar Alaia di akaun Instagramnya ini namun kebiasaannya ruangan komen ditutup kepada umum. Selain Izara, ibu kepada Adib Datin Tengku Zawyah juga kerap berkongsi video cucunya setiap kali mereka bertemu.

Meninjau akaun Instagram Izara, telah dikongsikan beberapa keping gambar Alaia dan Izara. Menulis di ruangan kapsyennya perihal baby cot yang diguna oleh puterinya ini. Izara memang teliti dan memastikan anaknya ini mendapat keselesaan walaupun ketika tidur.

Alaia yang mengenakan romper baby berwarna pink ini mewarisi sungguh kecantikan ibunya. Dengan kulit putih cerahnya itu, Alaia nampak seperti anak Jepun. Kalau sudah ibunya cantik, tentu anaknya akan mewarisi wajahnya itu samada sedikit ataupun banyak.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Cot is from @babyhoodmalaysia ♥️ thanks @happikiddo_ .

A post shared by Izara Aishah Adib (@izaraaishahofficial) on

Wajah comel Alaia itu pastinya menjadi tumpuan peminat. Bukan hanya wajah, namun gaya Alaia memberikan p0se di gambar pertama itu nampak begitu cute. Antara komen-komen peminat :

” Ayaya comellllllllll nya, ger4mnya peha dia tu. So cutee, comel sangat ger4m tengok. Ala sweet nya awk ni princess.. “

” Comeiiiiiiiii nye anak dara hang. Comel la babyyy, cute sangat-sangat. The cutest ever, paha tu minta gig1t betul la. Gebu sangat.. “

” Cute sgt Alaia, comel baby mcm ibunya. model baby yg cantik, mata, hidung, bibir semualah. so cute.. “

” Sukanya tengok dua beran4k niiii. Goodnight izara aishah , goodnight pretty baby, sweet dream.. “

” So cutee like mother like d0ter. Alolo comelnya lah. Wow pose baring pun ada style.. Mommy ajar la ni.. “

” Comeynya Alaya ni,like mummy like daughter. Da pandai p0sing lagi. Macam model baby la Ayaya.. “

” Da pandai p0sing, macam anak jepun.. Macam adik la second picture tu. Masha Allah so cantikk Alaia.. “

Amboi Alaia tengok gaya baring pun ada style sekarang. Like mother like daughter betul, sama macam mama sangat Alaia pandai p0sing. Apa pun, semoga Alaia membesar dengan sihat selalu dan menjadi insan yang berguna kepada keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aishah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..