Connect with us

Artis / Selebriti

” Watie, you lawa tanpa extension. Comel g1la, tak makeup lagi lawa.. ” – Netizen

Watie Hanifiah Kongsi Gambar Throwback Kali Pertama Bergambar Berdua Bersama Shuib Sepahtu Raih Perhatian Warganet. Wah Lainnya Muka Watie Bila Tak Makeup Tebal Dan Tanpa Bulu Mata Palsu. Double Cantik, Cun Sangat !!

Pasangan pengantin baru, Shuib Sepahtu dan Watie Hanifiah kini menyulam cinta dan mencipta bahagia mereka bersama. Akhirnya percintaan Shuib dan Watie disatukan dengan ikatan perkahwinan dan ini memberi kegembiraan buat semua peminat yang mengikuti kisah mereka berdua.

Pada perkongsian terdahulu, Watie berkongsi cerita tentang banyak perkara yang pertama kali dilakukan bersama Shuib selepas berkahwin. Satu demi satu kisah cinta mereka diketahui oleh warganet dan coretan Watie mengenai suami kiriman tuhan juga mencur1 perhatian ramai.

Meninjau entry terbaru Watie di akaun Instagramnya, telah dikongsikan sekeping gambar throwback yang menunjukkan gambar pertama mereka berdua. Kata Watie, gambar ini diambil setelah 6 bulan usia perkenalan mereka dan itu pun selepas Shuib membawa Watie berjumpa dengan mama Shuib.

Watie dalam gambar ini kelihatan bersolek nipis sahaja dan nampak lebih natural wajahnya. Tanpa bulu mata palsu, kecantikan Watie mendapat pujian daripada ramai warganet. Kulit Watie yang licin membuatkan warganet suka melihat rupa sebenar Watie itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini perkongsian oleh Watie ini telah pun meraih lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantiknya without lashes, berseri-seri.. Nampak manis kan mukanya.. extra manis suka tengok watie macam ni.. ”

” Watie you lawa tanpa extension comel g1la.. tak makeup lagi lawa.. Cantiknya natural make up mcm ni.. ”

” Takda lashes makin nampak mudeeee… cantiknya awak.. moga bahagia selalu both of you.. Muka dia macam muka bini nabil kalau tak pakai lashes kan… kekalkan camni je cantik.. ”

” Cantik sangat Watie macam ni, natural beauty.. Fuh first time tengok takde extensions.. Mcm muka bini nabil pun ada.. hihi sama cantik.. ”

” Less makeup nampak sweet tp biasala wanita mmg xbleh lari dr makeup mcm i jgk suka makeup n org slalu ckp muka nmpk matured bila dah makeup tp xkisah janji i suka n happy.. ”

” Cantik sangat natural beauty watie.. Tak makeup lawa laaa, berseri je.. cantikkk nyaaaaaaaa watiii mcm iras2 wife nabil meletop.. ”

” Cantiknyaaaa. Natural beauty macam nih.. skin bersih.. tak makeup cantik betul.. Watie lagi lawa tak pakai bulu mata.. ”

Betul kata warganet, Watie ketika ini kelihatan cantik sangat dan berbeza. Orang kalau sudah ada rupa paras yang lawa, tak makeup pun akan nampak berseri. Ramai yang minta supaya Watie kekal less makeup dan tidak memakai bulu mata. Terserlah natural beauty tu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Watie Hanifiah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT