” Warna batik dia kalah budak sekolah menengah colour.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Jebat Jayden Belajar Di Rumah Cur1 Perhatian Ramai. Wah Pandai Sangat Jebat Mewarna. Kemas Dan Cantik Hasil Tangan Jebat, Tak Macam Budak 4 Tahun Mewarna !!

Sebut sahaja nama Jebat Jayden, wajah comel dan mulut petah si kecil ini pastinya terbayang di fikiran peminat. Sejak lahir lagi, anak kepada Sharnaaz Ahmad dan Noornabila ini telahpun meraih perhatian ramai.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan gambar-gambar dan video yang memperlihatkan aktiviti Jebat ketika berada di rumah. Tidak hanya dipenuhi dengan masa bermain, Jebat turut diajar perkara-perkara asas seperti mewarna.

Ianya penting untuk anak seusia Jebat seimbang aktiviti bermain dan belajar. Dalam posting ini, dapat dilihat beberapa hasil kerja tangan Jebat. Gambar pertama menunjukkan Jebat sedang memot0ng kertas menggunakan gunting.

Pada paparan video pula, aksi Jebat ketika mewarna lukisan dipaparkan. Mengikut arahan mommynya, Jebat mewarna dengan baik sekali. Tidak com0t dan mengikut garisan, nampak lembut sahaja cara Jebat memegang berus lukisan.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Video gelagat si cilik Jebat ini telahpun merekodkan lebih 13 ribu likes daripada peminat setakat ini. Pujian diberikan oleh warganet kepada Jebat dan antara komen-komen mereka :

” Adorable sangat ni. Mata tetap love tengok. Aduh boyy senyum tuu yang tak tahan . manis betoi.. “

” Pandai jebat color within the lines, pandainya hebat Jebat. Colour cantik pulak tu, tak com0t langsung.. “

” Pandainyaaaa, Smart boy. Comel dooh. Laju je tgn bila suruh colour semua hahaha kreatif la baby ni.. “

” Pandai dia mewarna. Warna tak kluar dei lukisan. warna batik dia kalah budak sekolah menengah colour.. “

” Ada gaya pegang brush.. Clever boy. Pandainya color, teliti jebat jayden mewarna. good job..

” Syok pulak tengok Jebat mewarna, skill dia pegang berus tu lain dari lain lah. Patutlah cantik hasil warna dia. berseni Jebat ni.. “

” Pandainya anak baba ni mewarna, kemas betul eh kalah budak sekolah. ikut line semua. Tak macam budak umur 4 tahun punya mewarna. Hebat Jebat.. “

Kecil lagi sudah nampak ada bakat seninya Jebat ini, tangan berseni gitu. Boleh buat koleksi semua hasil tangan Jebat ni sebagai kenangan waktu kecil. Apa-apa pun, semoga Jebat membesar dengan penuh kasih sayang dan menjadi anak baba dan mommy yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..