Connect with us

Artis / Selebriti

” Wah dah besar Raees, ger4m tengok senyuman tu.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Tasha Shilla, Raees Zander Yang Kini Berusia 4 Bulan Raih Perhatian Peminat. Semakin Comel Si Kecil Ni. Senyuman Tu Sebijik C0py Mommy, Cute Sangat !!

Umum mengetahui, pelakon wanita bernama Tasha Shilla sudahpun bergelar ibu kepada seorang bayi lelaki. Bayi yang diberi nama Raees Zander ini lahir pada 12 Ramadhan yang lalu dan kini telahpun 4 bulan usianya.

Wajah Raees dipertontonkan kepada umum ketika Raees berusia 7 hari. Banyak lagi gambar dan video si kecil ini dikongsikan Tasha di laman sosialnya selepas itu. Hasil tinjauan kami di Instagram Tasha, sekeping gambar terkini Raees dimuatnaik beberapa jam yang lalu.

Dengan hashtag tertulis ‘ Raees turns 4 month ‘ , Tasha turut menulis di kapsyennya bahawa senyuman permata hatinya ini membawa kebahagiaan dan kegembiraan. Nampak manis sekali senyuman Raees, saling tak tump4h seperti senyuman Tasha.

Raees yang dipakaikan baju berwarna biru gelap ini juga memiliki sepasang mata yang cantik dan lentik bulu matanya. Alahai Raees, ada masa nampak seperti muka mommy dan ada kalanya nampak lebih mirip dengan daddy.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, peminat rata-ratanya memuji wajah comel Raees ini. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya Raees, dah handsome boylah dia. Muka ayahnya sangat dengan senyuman manis tu. Terg0da tengok sweet boy.. “

” Next week muka mommy. Week after muka daddy, following month muka mommy. Repeat hehe because Mommy daddy pun sama iras muka.. “

” Comel sungguh, bulu mata Raees lent1k betul dah macam pakai mascara pulak. Ee ger4m tengok senyuman handsome boy ni.. “

” Hands0me sangat la Raees, muka sama sebijik macam ayahnya. Anak bapak, so cute little boy.. “

” Wah besar dah dia, muka mommy lah. Bertukar je muka baby boy ni. Makin lama makin manis dan ensem, cairlah.. “

” Hands0menya budak kecil ni, nampak smartlah dia. Overloaded cuteness smile of baby Raees. Senyum macam mak dia dah.. “

” Masya Allah, manisnya senyuman Raees ni. Muka lebih iras dengan daddynya tapi senyuman tu senyuman mummy. Melt1ng betul tengok.. “

Alhamdulillah, sekejap sahaja 4 bulan berlalu Raees membesar dengan sihat. Muka seiras daddy tetapi senyuman seperti mommy membuatkan peminat melt1ng melihatnya. Semoga Tasha sekeluarga sentiasa dalam lindungan-Nya dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT