” Lain macam betul mengidam Tasha kali ni ye.. ” – Netizen

Gambar Terkini Dan Cerita Tasha Shilla Ketika Hamil Anak Keduanya Raih Perhatian Peminat. Lain Anak Lain Gayanya. Tasha Pun Nampak Makin Berseri-seri !!

Sekitar penghujung Januari yang lalu, pelakon Tasha Shilla berkongsikan khabar gembira mengatakan dirinya sedang berbadan dua. Hamil anak kedua, Tasha yang menikahi Atiq Idris sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki diberi nama Raees Zander.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Tasha Shilla, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Tasha. Semakin jelas kelihatan baby bump nya, wajah Tasha juga berseri-seri. Ini baru betul seri ibu mengandung.

Cerita Shila di kapsyennya, hamil anak kedua kali ini memang berbeza daripada sebelum ini. Suka bersolek, ini ‘pembawakan bud4k’ yang dialami oleh Tasha sekarang. Kata peminat, ini namanya mengidam makeup dan ramai yang meneka bayi yang dikandung Tasha adalah bayi perempuan.

Menggunakan khidmat jurumekap terkenal, Bella Hudd, wajah Tasha semakin nampak cantik dan semakin berseri-seri. Terubat juga rindu Tasha pada sentuhan ajaib Bella. Peminat juga ramai yang memuji wajah terbaru Shila ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh Tasha ini telahpun mendapat lebih 10 ribu tanda suka daripada peminat. Rata-ratanya memuji seri wajah Tasha dan antara komen-komen peminat :

” Bella hudd tak pernah mengecew4kan. Mengidam makeup namanya ni sis Shila hehe. Cantik betul ibu hamil ni, glowing sangat.. “

” Congratulations again sayangku. You’re always the prettiest. Mommy so cantik, berseri-seri stunning ter0k.. “

” G0rgeous mummy, looking beautiful Tasha. Alhamdulillah semoga baby dan mommy membesar dengan sihat.. “

” Cantik sangat. Semoga dipermudahkan urusan Tasha. alahai macam sebut nama anak sulung sendiri yang 9 tahun.. “

” Lain macam betul mengidam Tasha kali ni ye hehe. Confirm dapat baby girl kalau macam tu.. Dulu saya pregnant pun camtu, nak makeup saja.. “

” Baby girl kot ni hehe. Beautiful as always sis. Tasha tak makeup pun memang nampak cantik semulajadi.. “

” Nampak seri wajah ibu mengandung, baby perempuan ni. Semoga dipermudahkan dan selamat ibu dan anak.. “

” Mesti baby girl. tasha dah memang cantik, touch up ke, tak touch up ke, tetap cantik. take care mommy.. “

Ramai nampaknya yang meneka ianya bayi perempuan kerana tabiat suka bersolek Tasha ini. Apa pun, semoga segala urusan Tasha sepanjang kehamilan sehingga selamat melahirkan nanti dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..