” Aaisyah sekarang dah malu-malu, nasib suara dia manja gitu.. ” – Netizen

Video Anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana Menyanyikan Lagu Happy Birthday Buat Rosix Omar Raih Perhatian Peminat. Comelnya Suara Aaisyah, Muka Malu-Malu Pun Tetap Cute !!

Semalam genaplah usia Rosix Omar yang ke 39 tahun. Rosix dikenali ramai sebelum ini kerana video masakannya bersama Noornabila dan ketawanya yang melucukan. Terkenal dengan trademark ‘ Manjahhh ‘, Rosix juga sangat akrab dengan keluarga Rozita Che Wan.

Seperti yang peminat maklum, anak Che Ta, Aaisyah Dhia Rana dan Rosix memang rapat dan hubungan mereka sudah terjalin sejak Aaisyah masih bayi lagi. Banyak perkongsian Rosix sebelum ini yang menunjukkan Rosix bersama Aaisyah.

Meninjau akaun Instagram Rosix Omar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aaisyah menyanyikan lagu happy birthday buat Rosix. Jelas kelihatan ekpresi wajah Aaisyah yang seperti terp4ksa menyanyi namun sebenarnya kata Rosix, Aaisyah malu.

Iyelah sudah semakin besar, perang4i juga semakin berubah. Pandai malu-malu, Aaisyah juga dikatakan peminat nampak berubah wajahnya namun tetap cantik seperti mommy dan daddynya. Comellah suara Aaisyah tu, dapat duit raya lagi daripada Rosix.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Rosix ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan ramai yang menyedari reaksi wajah Aaisyah yang seperti malu-malu untuk menyanyi. Antara komen-komen peminat :

” Rosix dia macam terp4ksa ja nyanyi haha, Aaisyah sekarang dah malu-malu.. Comelnya, dah besar nampak muka Zain sangat.. “

” Kenapa tengok Aaisyah macam dia kena p4ksa menyanyi haha. Anyway happy birthday Rosix.. “

” Nasib suara dia manjahh manjahhh gitew haha.. Muka Aaaisyah dah macam muka Rosix la.. “

” Happy birthday Rosix, Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. serta diberikan kesihatan yang baik.. “

” Her face changed now that she is older. Last part tu comel, happy birthday Rosix manjahhh.. “

” Cute, manjahh haha. Happy birthday Rosix. Aaisyah dah besaq, dah pandai malu-malu.. so cute little princess, manjahh.. “

” Cantik betul dia, kena p4ksa nyanyi ke ni Aaisyah haha. Suara comel betul nak keluar tak mau keluar sama banyak haha. Happy bithday Rosix.. “

Alahai Aaisyah, suara tu cute betul. Muka terp4ksa dan malu Aaisyah tu pun sudah membuatkan peminat tersenyum melihatnya. Manjahh versi Aaisyah bukan bukan main lagi haha, kal4h Rosix. Apa pun, semoga ceria selalu Aaisyah dan happy belated birthday Rosix.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rosix OmarĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..