” Mengandung pun comel dan cantik, baby girl kot.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Tasha Shilla Yang Kini Sedang Sar4t Mengandung Raih Perhatian Ramai. Wah Dah Masuk Trimester Ketiga Pun Maintain Cantik. Makin Berseri-Seri Lah, Comel Jer Perut Tu !!

Umum mengetahui yang pelakon Tasha Shilla kini sedang mengandung anak yang kedua. Kini kandungan Tasha sudah memasuk trimester yang ketiga iaitu 29 minggu. Wah nampaknya tidak lama jer lagi Tasha akan bersalin. Tambahan pula kini masa terasa berlalu begitu pantas.

Meninjau ke akaun Instagram, Tasha telah memuatnaik gambar terbarunya yang kini semakin sar4t mengandung. Perkongsian Tasha ini telah meraih perhatian ramai peminat sehingga mendapat lebih daripada 2 ribu tanda suka buat masa ini.

Tasha yang memakai blouse berwarna putih dan berseluar jeans tampil ringkas, namun tetap cantik walaupun perut semakin membesar. Tasha memanjat rasa syukur kerana kandungannya sudah mencecah 7 bulan dan memohon doa agar dipermudahkan urusannya untuk melahirkan nanti.

Sekadar info, Tasha mendirikan rumah tangga bersama Muhammad Atiq Idris dan hasil perkongsian hidup mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki bernama Raees Zander yang kini sudah pun berusia 1 tahun.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Tasha yang makin cantik berseri-seri sejak mengandung. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tasha dah memang cantik, touch up ke, tak touch up ke, tetap cantik take care mommy.. Baby girl kot ni..  “

” Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan segala urusan you babeee.. mengandung pun comel dan cantik.. tahniah.. “

” Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan untuk you babe.. Sal muka mcm maya karin lak.. Berseri muka awak… “

” Best wishes for a healthy and smooth pregnancy.. Looking fit & pretty as ever mommy.. cantiknya tasha.. berseri seri masa pregnant.. “

Sama la kita punya kiraan weeks.. hehe Semoga dipermudahkan.. makin berseri-seri..  Semoga baby & mummy membesar sihat. Ameenn .. “

” Semoga dipermudahkan segalanya hingga hari bersalin kelak ameennn.. Aamiin semua dipermudahkan dan dapat baby girl .Comel je perut awak.. “

” Alhamdulillah, moga baik2 buat tasha rindu betul nk tgk tasha berlakon lg.. Suka tengok Kak taca makin sopan but still slayyyyy.. “

Inilah dikatakan seri ibu mengandung. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga dipermudahkan segala urusan Tasha Shilla sepanjang menjalani tempoh kehamilan sehinggalah ke saat melahirkan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..