” Comelnya tengok Raees senyum.. ” – Netizen

Tasha Shilla Kongsi Gambar Dan Ucapan Sempena Hari Bapa Buat Suaminya, Atiq Idris. Namun Aksi Anak Kecil Mereka, Raees Zander Ketika Bergambar Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Pandai Betul Raees Senyum Tengok Kamera !!

Sempena Hari Bapa, pelakon Tasha Shilla turut tidak ket1nggalan memberikan kata ucapan buat suaminya, Atiq Idris di akaun Instagram. Selain itu, Tasha juga berkongsi gambar terbaru suaminya bersama anak mereka, Raees Zander.

Semestinya sambutan Hari Bapa pada tahun ini sangat bermakna bagi pasangan ini kerana mereka baru sahaja memiliki cahaya mata pertama. Tulis Tasha pada posting, Tasha bersyukur kerana memiliki suami seperti Atiq dan menyifatkan Atiq seorang bapa yang sangat penyayang dan rajin.

Gambar yang dikongsikan oleh Tasha, kelihatan Atiq sedang memangku Raees di atas ribanya. Di hadapan mereka pula kelihatan sebiji kek berserta lilin. Malah, reaksi Raees yang tersenyum dalam gambar tersebut kelihatan sangat comel.

Perkongsian olehTasha itu telah mendapat perhatian ramai. Sehngga kini, perkongsian gambar tersebut telah mendapat lebih 3 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Amboi, comel dan manis betul tengok Raees senyum.

Ikuti perkongsian Tasha di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang turut memberikan kata ucapan selamat hari bapa kepada Atiq dan memuji kecomelan Raees yang sudah pandai senyum ketika gambarnya diambil. Antara komen-komen menarik adalah :

” Cute Raees, muka daddy senyum sebiji daddy. Semoga sentiasa dirahmati Allah ta’ala buat keluarga Tasha, aamiin.. “

” Eeee, ger4m betul tengok si kecil tu. Dah pandai senyum dia pun bila bergambar. Happy father’s Day Atiq.. “

” Ger4m tengok hensem boy tu, pandai sangat senyum padahal usia anak autie je. Anak yang periang ni.. “

 ” Alamdulillah, suka tengok keluarga Tasha ni. Semoga Tasha sentiasa bahagia bersama Atiq dan Raees.. “

” Dua beranak ni comel betul senyum. Sekarang Raees dah muka daddy lah dia. Raess pun sambut hari bapa dengan daddy.. “

” Pandai baby senyum. Semakin comel anak Tasha ni. Semoga menjadi anak yang baik dan sentiasa sihat selalu. Selamat Hari Bapa buat Atiq.. “

” Selamat Hari Bapa, semoga Atiq akan terus menjadi seorang bapa yang baik. Comel tengok Raees senyum. Manis betul senyuman dia.. “

Alahai bahagia tengok si kecil Raees ini tersenyum. Memang manis betul wajah anak Tasha Shilla ni, patut ramai peminat. Apa-apa pun, semoga Raees membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh buat Tasha dan suami, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Tasha Shilla, Atiq Idris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..