” Manisnya wajah kamu sayang, sedap nama baby.. ” – Netizen

Tasha Shilla Kongsi Nama Dan Gambar Terbaru Anak Lelakinya. Alahai Sedapnya Nama, Secomel Orangnya. Muka C0py Paste Mummy Lah !!

Adalah menjadi satu amalan sunat menamakan anak yang baru lahir dengan nama yang elok dan membawa makna yang baik pada hari pertama atau hari ke tujuh daripada kelahirannya kerana ia merupakan sunah Rasulullah SAW yang sangat dituntut.

Begitu juga yang dilakukan oleh pelakon Tasha Shilla terhadap anak yang baru dilahirkannya. Menerusi laman Instagram miliknya, Tasha telah berkongsi gambar dan nama anak sulung lelakinya. Untuk rekod, Tasha Shilla baru sahaja melahirkan anak sulung lelaki pada hari Sabtu bersamaan 24 April 2021, hasil perkongsian hidup dengan suaminya, Muhammad Atiq Idris.

Menerusi kapsyen tulisan Tasha, Tasha telah menamakan anak lelakinya itu dengan nama Raees Zander. Tasha turut memohon peminatnya agar mendoakan anaknya itu menjadi anak yang soleh, orang yang berilmu serta menjadi penyejuk hati ibu dan ayahnya.

Raees yang mengenakan romper berwarna putih bercorak kenderaan di samping bantal yang tertera namanya kelihatan sangat comel sekali. Walaupun baru berusia 7 hari, Raees sudah boleh membuka matanya dan memandang ke arah kamera apabila gambarnya diambil.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat mengucapkan tahniah dan memuji wajah Raees yang comel dan sangat mirip dengan Tasha. Selain itu, turut mendoakan kesejahteraan buat Raees. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Assalamualaikum Raees Zander.. Comelnya dia.. Muka mummy.. Tahniah.. Semoga menjadi anak yang soleh ya Raees Zander.. “

” Alhamdulillah.. Assalamualaikum baby Raees Zander.. Doakan aunty plk dpt baby boy ye.. Nama Raees tu pun dah lama aunty simpan for baby boy.. Insyaallah.. Hugs.. “

” MasyaAllah.. Indahnya ciptaan yg Maha Esa.. Rambut belah tepi macho.. Baby mcm dh besar coz tak nampak mcm baru 7hari.. Semoga baby sihat2 selalu.. “

” Alhamdulillah.. Tahniah.. Waalaikumsalam Raees Zander & Family.. Semoga membesar dalam kesihatan yang baik & membawa rezeki dan kebahagiaan buat sekeluarga.. Aamin.. ” 

” Tahniah kak tashashilla atas kelahiran bayi sulung.. Comel.. Cam budk besar dh.. Senyum je.. Semoga menjadi anak yang soleh dengar cakap ibu bapa membesar dengan baik dan sihat.. “

” Manisnya wajah kmu syg.. Besar nnti hensem ni.. C0py paste mommy.. Sedap nama baby.. Moga jd anak yg soleh buat kedua ibubapa nya.. Amin.. ” 

” Alhamdulilah.. MasyaAllah.. Tabaraqallah.. moga membesar menjadi anak yg soleh, zuriat penyejuk mata.. Amiin.. Muka mummy dia sgt ni… “

Pastinya kehadiran Raees dalam kehidupan Tasha dan suami adalah satu perkara yang amat dinantikan. Ini adalah saat yang paling membahagiakan bagi setiap pasangan yang berkahwin. Semoga Raees membesar menjadi anak yang soleh dan membanggakan kedua ibubapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Shilla, IG Atiq Idris

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..