” Aafiyah ‘bul1’ adik ke tu, kan dah kant0i dengan ibu.. ” – Netizen

Video Gelagat Siti Aafiyah Menampal Stiker Di Dahi Adiknya, Muhammad Afwa Yang Mencu1t Hati. Nak Ajak Adik Main Ke Tu Aafiyah. Aiyok Dah Kena B1sing Dengan Ibu, Kac4u Adik Tengah Tidur, Haha !!

Menerima kehadiran adik baru, semestinya buat anak sulung Datuk Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah begitu teruja. Bahkan ada sahaja perkongsian video di laman media sosial melihat gelagatnya bersama adik kecilnya, Muhammad Afwa yang menghiburkan.

Jika sebelum ini telah dikongsikan akan gelagat Aafiyah yang cuba menangk4p nyamuk di dalam bilik tidur agar tidak meng1git adiknya ketika tidur buat ramai yang menonton ketawa besar. Melihat gaya Aafiyah yang caring, memang jelas terlihat betapa sayangnya Aafiyah kepada Afwa.

Terbaru, menerusi akaun Instagram officialsimplysiti  telah berkongsi satu video yang memaparkan sekali lagi akan gelagat Aafiyah bersama adiknya. Kali ini, Aafiyah telah menampal stiker kartun di dahi adiknya. Video tersebut telah dirakam sendiri oleh ibu mereka, Datuk Siti.

Menerusi video itu juga, kedengaran Datuk Siti telah menyuruh Aafiyah untuk membuka kembali tampalan stiker pada dahi Afwa. Perkongsian tersebut telah mencur1 perhatian netizen dan mendapat ribuan tanda suka dan puluhan komen.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat gelagat Aafiyah yang dikatakan comel ‘ membul1 ‘ adiknya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comel dua orang ni, Aafiyah nk ajak adik Afwa bermain ke tu, tunggu kejap, nanti Afwa dah besar boleh main sekali. “

” Dia igt wihtebord kot, huhu alahai Aafiyah ni, sempat lagi tu, nasib lah ibu ada, kalau tak penuh dahi adik ditampal stiker.. “

” Jaga adek banyak lagi projek kakak nk buat tu, ank sedara dulu baya Afyiah dh tu4ng bedak satu botol kt kepala ank saya masa baby, haha.. “

” Sakan noh kaklong cop dahi adik, kan dah kena mar4h dengan ibu tu sayang oi, haha ada je keje dia diam-diam.. “

” Kakak buat apa tu, ibu dah mar4h tu kac4u adik Afwa tengah tidur. Comel lah dua beradik ni, seronok tengok.. “

” Suara ibu tu slow je takut adik Afwa jaga, nak4l lah Aafiyah ni, tapi comel, hehe bul1 adik ke tu, dah kanto1 dengan ibu.. “

” Kelakar dengar suara Dato Siti b1sing kat Aafiyah, jgn tinggal lah bdk2 ni sendiri, takut nti Aafiyah buat lagi, habis satu badan Afwa.. “

Aafiyah nak main dengan adik ke tu, adik kecil lagi lah, tunggu besar, nanti main sama-sama yer. Apa-apa pun perkongsian tersebut sekadar hiburan dan semoga Aafiyah dan Afwa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Officialsimplysitielit, Ctdk, Siti Aafiyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..