” So sweet, untungnya dapat bapa mertua yang sporting.. ” – Netizen

Video Ucapan Hari Lahir Daripada Amy Search Buat Suami Nabila Huda, Mohd Izwan Johar. Sweet Sangat Hubungan Menantu Dan Bapa Mertua Ni. Part Yang Flying K1ss Tu Tak Menahan !!

Meninjau ke akaun Instagram Nabila Huda atau mesra dipanggil Abil, p0sting terbaru Abil telah meraih perhatian para pengikut Instagramnya. Abil telah memuatnaik perbualan antara suaminya, Mohd Izwan Johar yang mesra dipanggil Bert dan bapanya, Amy Search.

Panggilan video tersebut dibuat bersempena hari lahir Bert dan bapa mertuanya itu tidak ketinggalan turut memberikan ucapan. Bert dan Amy Search sangat rapat antara satu sama lain seolah-olah seperti bapa kandung.

Tambahan pula Bert pula sudah tidak mempunyai bapa dan pastinya apabila memiliki bapa mertua akan dianggap seperti bapa sendiri. Dapat pula bapa mertua yang sp0rting dan begitu mesra, memang penuh gelak tawa apabila mereka berbual.

Abil turut mengucapkan terima kasih kepada bapanya kerana menerima suaminya dengan begitu baik serta turut berkongsi kasih sayang sebagai seorang bapa. Memang nampak keakraban Amy dan menantunya menerusi video yang dikongsikan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Lagi video yang dikongsikan :

Perkongsian ini telah menerima pelbagai respon dari netizen dan kebanyakan mereka suka melihat hubungan akrab antara menantu dan bapa mertua ini. Antara komen yang diberikan :

Bertuah lah dpt bapa mertua mcm gini.. FiL Sporting good looking fit. Menantu pun Baik. Alhamdulillah.. handsome nya la bapa mentua..  “

” Adoii.. sekali aku nk gelak dgr birthday boy gelak.. Sayang betul bapa mertua nya. Siap doa yg baik2. Alhamdulillah.. “

” Hehe best la tanya nak ape .. nak ape je… tu nabila huda buat apa… ambik kau nama penuh disebut .. Ni bukan calang calang father in law. AMY SEARCH pula tu, Ramai yg jeal0us.. “

” Bapak mertua sporting, sempoii.. bapa mertua idaman.. Serius comel.. bahagia sgt tgk.. comel lah tnya nak apa tu , sportingg . . nnti share lah lgi video comel2, suka tgok.. “

” Gelak dia mcm perempuan2 cover gelak. Eheheh ehehhehe.. So sweet.. untungnye dpt bapa mertua yg sporting.. “

” Menantu menghagai Bapa Mertua.. SeLamat Hari ULang Tahun Dari Puteri Unggu.. Best father in law mcm nie, handsome yg look young abg amy .. “

” Sweetnya bapak mertua. smg dlm lndungan allah sntiasa both of you.. Kite pulak seb4kk.. anyway happy birthday bro … so sweet abil n family.. “

Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Bert. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan yang berpanjangan. Apa yang paling penting ialah semoga jodoh berkekalan selamanya bersama Nabila Huda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda, Amy Search

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..