Connect with us

Artis / Selebriti

” Serius lah tu Keisha, time PKP dulu tengok dia kecik lagi. Sekarang dah macam kembar pula dua beranak ni.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terbaru Anak Nabila Huda, Keisha Laila Yang Kini Sudah Berusia 13 Tahun Raih Perhatian Ramai. Alahai Dah Anak Dar4 Dah Keisha, C0py Paste Mummy Sangat. Nampak Dah Macam Sebaya Je Bila Berdua !!

Nama Nabila Huda tidak perlu diperkenalkan lagi. Nabila merupakan anak kepada lagenda rock terkenal Datuk Amy, vokalis kumpulan Search. Nabila atau lebih mesra dengan panggilan Abil ini antara pelakon berbakat besar dalam industri seni.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Abil telah memuatnaik video dan juga gambar ‘OOTD’ baru bersama anak perempuannya, iaitu Keisha Laila. Menerusi gambar yang dikongsikan oleh Abil, Abil  berseloroh dengan menulis sedang bergambar dengan rakannya.

Perkongsian baru oleh Abil ini telah mencur1 perhatian warganet. Ada peminat mengatakan terkej0t melihat Keisha yang sudah meningkat dewasa dan memuji Abil kelihatan muda. Dalam masa yang sama warganet mengatakan yang beranak ini sudah seperti adik beradik.

Sehingga kini, gambar dan video baru Abil bersama Keisha telah menerima ratusan komen dan belasan ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Gaya dua beranak ni pun sama, sekali pandang nampak macam kembar pun ada.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian oleh Abil dan memuji kecomelan dua beranak ini ketika posing bersama. Antara komen-komen menarik adalah :

”  Serius lah tu Keisha,  time PKP dulu aku tengok dia kecik lagi..  Sekarang dah macam kembar pula tengok dua beranak ni, cute sangat.. “

” Aq tak phm tu adik ke ank, hehe Kesha jgn mar4h aunty.. Your mum nampak muda lah, Keisha pun makin cantik sekarang.. “

” Dah besar panjang anak dara Abil ni, boleh jadi kawan.. Cepat betul masa berjalan. tahu2 nanti Abil dah dapat menantu.. “

” Wahhh dh besar ank dara dya, lama g1la kita tgk Keysha.. Syoknya nmpak macam sebaya je, boleh share baju sama2, untung ler.. “

” Pasal  Nabila nmpak muda sangat ni, ke anak dia yang cepat besar.. Suka tengok, hope one day i will have this kind of relationship with my daughter.. “

” Nanti orang ingat macam adik dgn kakak je. Sbb mummy nampak muda sgt.. Abil maintain je dari dlu, makin cantik sekarang, dah langsing sangat.. “

” Emm sukaaa tgk dri dulu lagi Keisha dgn abil , ada tips tak mcm mna nk didik anak perempuan rapat mcm nie hmm suka betul tgk.. Selalu anak perempuan ni lebih manja dengan ayah.. “

Makin cantik anak d4ra Abil ni, dah boleh menjadi kawan mummy dia. Apa-apa pun, ramai yang tumpang gembira melihat kasih sayang Abil dan Keisha. Semoga ibu dan anak ini akan terus bahagia bersama dan segala urusan mereka berdua akan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG kupu_kupu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT