” Dah panjang macam daddy dah nampak Fatima.. ” – Netizen

Hampir Berusia 1 Tahun, Gambar Terbaru Nur Fatima Aisya Cur1 Perhatian Peminat. Wah, Cepatnya Fatima Dah Besar. Makin Comel !!

Nur Fatima Aisya merupakan cahaya mata pasangan selebriti, Nur Fazura dan suaminya, Fattah Amin. Dilahirkan pada 2 Oktober 2020, kelahiran Fatima sememangnya amat dinantikan selepas hampir tiga tahun mendirikan rumahtangga.

Meninjau ke akaun Instagram, p0sting terbaru Fazura telah mencur1 perhatian peminatnya. Fazura telah memuatnaik gambarnya bersama Fatima bersama seorang wanita yang dikenali sebagai Kak Amy. Kak Amy banyak membantu Fazura dalam menjalani tempoh berpant4ng selepas bersalin dahulu.

Di ruangan kapsyen, Fazura menyatakan bahawa tidak lama lagi Fatima akan menginjak ke usia satu tahun. Sebagai seorang ibu, pastinya merasa tersentuh hati apabila melihat anak semakin hari semakin membesar.

Fazura juga turut mengucapkan terima kasih kepada Kak Amy yang banyak menjaganya dan Fatima. Malah mereka juga sudah menganggap Kak Amy seperti keluarga sendiri. Ada juga peminat yang mendoakan agar Fatima segera mendapat adik pula.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat tidak menyangka Fatima sudah hampir usia 1 tahun. Terasa masih baru sahaja Fatima dilahirkan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cepatnya besaq Fatima ni.. Makin comel.. Bole la ambk sis tu jd pembantu faz..why not . Offer bttr.. kalau dh serasi.. “

”¬†Besarnya fatima.¬†Waaah.. Tak terasa.. Fatima comel as always.. Sekejapnye dh nak setahun.. makin comel fatima.. “

” Alhmdullah … Ingat Kot fatima nk Ada adik lagi ..hihi.. Allah dah besar Fatima semakin hari semakin cantik.. “

” Semuga Fatima Aisya senantiasa dilimp4hi kesihatan keberkatan kasih sayang Allah dilindungi bersama keluarga tersayang Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin .. “

” Sekejap je Fatima dah nak setahun.. fatima big girl already.. Harap fatima ada adik soon… Baby boy pulak hehe… Insyallah.. “

” Kejap je dah setahun..selalu tgk Fatima ni comel sgt.. semoga jadi anak yg soleha Fatima. Pipi pau tu nak ke mane sayang.. “

” Dah panjang macam daddy dah nampak Fatima but still comel la dia tu.. Rindunya nak tgk gelagat Fatima yg sentiasa mencuit hati.. “

Cepat sungguh masa berlalu kan. Fatima pun dah nampak semakin tinggi namun tetap comel. Semoga Nur Fatima Aisya membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik dan solehah. Insyaallah, Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..