” Twinnie sangat, macam nak law4n mata siapa lagi bulat je hehe.. ” – Netizen

Fattah Amin Kongsi Gambar Terbaru Bersama Puteri Tersayang, Nur Fatima Aisya. Daddy Handsome, Fatima Comel. Reaksi Muka Pun Sama, ph0tocopy Daddy Sangat !!

Sudah 6 bulan usia cahayamata sulung Fattah Amin, Nur Fatima Aisya. Tidak hanya Fattah dan Fazura yang popular di kalangan peminat, malah Fatima juga terkena tempi4snya ini. Setiap kali wajah Fatima dikongsikan, pastinya Fatima menjadi tumpuan ramai.

Di Instagram Fattah tidak banyak gambarnya bersama Fatima kerana perkembangan si comel ini banyak dikongsikan di akaun khas mereka iaitu Fattzuralovelife. Meninjau akaun Instagram Fattah, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Fattah bersama Fatima.

Fatima yang berada di atas pangkuan Fattah mengenakan baju berwarna biru gelap. Seperti biasa, kepala Fatima pasti akan disel1tkan klip rambutnya dan kali ini warna putih menjadi pilihan. Tubuh Fatima yang ‘semangat’ jelas kelihatan tangannya yang berketul-ketul itu.

Dengan gaya mata yang bulat, wajah Fatima dan Fattah ini memang sangat seiras. Benarlah kata peminat, Fatima sememangnya ph0tocopy wajah Fattah. Sudah seperti kembar dengan Fattah juga membuat m1mik muka yang sama seperti Fatima.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Fattah dan Fatima ini mendapat banyak pujian daripada peminat. Semakin besar, semakin comel Fatima ini dan antara komen-komen peminat :

” Comelnya, alolo twinnie daddy la sangat. Muka daddy sangat, Fatima anak manja daddy ye, so cute. Button sama, so sweet.. “

” Alolo twinnie daddy and Fatima, anak daddy sangat ni. Ni pasti cantik bila dah besar nanti, pujaan ramai nanti ni.. “

” Sama muka, macam muka ibu pun ada. C0py paste sangat, twin daddy. Miripnya Fatima dengan daddy, Fatima got it from daddy that why Fatima so cute.. “

” Aww Daddy’s girl sangat ni, c0py paste. Sebijik mata ayah Fatima ni, rasa nak pic1t pic1t drumstick tu hehe.. Comel sungguh.. “

” Cutenya Fatima dengan daddy, dua-dua cute. Muka sama sangat, twinnie. Satu Fattah besar, satu Fattah baby versi perempuan hehe.. “

” Sebijik sama, kembar ni comel daddy girl ni. Sayang Fatima, like father like daughter. Macam nak law4n mata siapa lagi bulat je hehe.. “

” Like daddy la Fatima, twinnie sangat. Mesin photostat special mana pakai ni sampai muka sebijik camni hehe. So cute la Fatima.. “

Memang banyak iras dan persamaan wajah ayah dan anak ini. Wajah daddy atau pun mommy, semoga Fatima sihat dan membesar dengan baik. Semoga Fattah sekeluarga sentiasa berbahagia bersama dan tetap ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Amin, IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..