” Comel, dah nampak macam abang sambut birthday adik-adik.. ” – Netizen

Gambar Sekitar Majils Hari Lahir Anak Sulung Naqiu, Putri Raih Perhatian Netizen. Wah Dah Besar Anak Naqiu, Manis Mukanya. Dah Nak Sama Tinggi Dengan Papanya !!

Nama penyanyi Naqiu menjadi sebutan para muda belia pada suatu ketika dulu akan lagu-lagu yang didendangkan oleh dirinya. Selepas 12 tahun menyepi, Naqiu kembali ke pentas glam0ur setelah menyertai rancangan realiti, Geg4r Vaganza musim ke-6 pada tahun 2019 dan telah menjuarai pertandingan tersebut.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Naqiu telah berkongsi beberapa gambar dan video dirinya bersama keluarga menyambut hari lahir anak pertamanya, iaitu Putri yang berusia 9 tahun. Perkongsian tersebut turut disertakan ucapan oleh Naqiu buat anak tersayangnya itu.

Menerusi ucapan Naqiu, dia meluahkan bahawa dengan kehadiran Putri dalam hidupnya, telah mengajar erti tanggungjawab sebagai seorang bapa dan harapan Naqiu semoga Putri akan menjadi seorang anak yang baik serta dapat menjaga adik-adiknya dengan baik.

Pada perkongsian gambar dan video oleh Naqiu itu juga, sambutan hari lahir diadakan di rumah bersama anak-anak yang lain dan sang isteri. Meskipun sambutan dalam keadaan bersederhana, ia kelihatan meriah  apabila kesemua mereka menyanyikan lagu selamat hari lahir buat Putri.

Ikuti perkongsian oleh Naqiu di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, para netizen turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir serta titipan doa buat anak Naqiu dan ada yang menyatakan bahawa Naqiu kelihatan seperti abang yang meraikan hari lahir adiknya. Antara komen-komen menarik adalah :

” HAPPY BIRTHDAY AGAIN PUTRI.  Make mama and papa proud of you dunia akhir4t okay sayang, we love you.. “

 ” Happy birthday adik Putri semoga jadi anak solehah dan belajar rajin2 yer dan bahagia jasa ibu bapa okay so btw happy birthday sweetie.. “

” Happy Birthday kakak Putri, semoga sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan membesar dengan sihat, pandai, bijak dan rajin buat papa Naqiu dan mama Hani.. “

” Comel,  dah nampak mcm abang smbut besday adik2, mama papa nmpk muda. Ape pun happy besday Putri smoga mnjadi Puteri solehah dunia akhir4t.. “

” Epy besday princess Putri. Aunty doakan Putri dipanjangkan usia, diberi kesihatan yg baik selalu, menjadi anak yg solehah buat papa n mama, bahagia dunia akhir4t ye syg, Aamin2 ya rabb.. “

” Alhamdulillah dah 9 tahun usianya, hepi besdsy Putri, moga mnjadi anak solehah, mmbahagiakn kluarga, cemrlang dunia akhir4t, Aamiin.. “

” So sweet Putri dan papa. Semoga menjadi anak solehah yg membahagiakan mama papa. Happy birthday 2 you Putri.. “

Wah meriah tengok keluarga Naqiu sambut hari lahir anaknya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengambil kesempatan ini turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak Naqiu, Putri, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan membesar sebagai anak yang solehah buat kedua orang tuanya,Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Naqiu Mohd

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..