” Next step.. ” – Kamal Adli

Kamal Adli Kongsi Gambar Bersama Uqasha Senrose Ketika Majlis Meris1k Mereka. Sama Cantik Sama Padan, Macam Pinang Dibel4h Dua !!

Dari gandingan drama, pasangan popular Kamal Adli dan Uqasha Senrose kini melangkah ke fasa seterusnya untuk hubungan mereka. Siapa sangka, cinta lokasi ini bakal berakh1r ke jinjang pelamin hanya dalam beberapa bulan sahaja lagi.

Beberapa hari yang lalu, terseb4r gambar Uqasha yang memakai busana ala pengantin dan difahamkan ianya adalah majlis meris1k daripada keluarga Kamal untuk menyunting Uqasha sebagai pasangan hidup Kamal.

Meninjau akaun Instagram Kamal Adli, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan Kamal dan Uqasha ketika majlis meris1k mereka. Bertempat di sebuah hotel di ibu negara, majlis ini berjalan dengan lancar.

Kedua-duanya terlihat gembira dan terpancar kebahagiaan di wajah Kamal dan Uqasha. Kamal juga menulis di kapsyennya berbunyi ‘ next step ‘. Menurut laporan Portal Kosmo sebelum ini, majlis pernikahan pasangan ini dijangkakan berlangsung selepas perayaan Aidilfitri nanti.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Nampak sepadan Kamal dan Uqasha dan peminat juga gembira dengan perkembangan hubungan merpati dua sejoli ini. Antara komen-komen mereka :

” Alolo sama cantik sama padan, moga dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin nanti.. Kami yang fans pun tak sangka, jodoh semua di tangan Allah. Alhamdulillah.. “

” Ehh kamal pun ade lahh time hari tunang. Sweetnya, nice picture beautiful couple. Tahniah cepat cepatlah kahwin.. “

” Tahniah abang kamal dan akak Uqasha, Kamal segak pakai kurta pun. Apasal banyak semut lalu ni, so sweet la korang.. “

” Congratulations my idol, semoga semuanya dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin. Memang sepadan dan sec0cok sangat.. “

” Body language kamal tell you are so much in love with uqasha.. semoga dipermudahkan perjalanan cinta kamu berdua.. “

” Congratulations to both of you, perfect for each other. Sama cantik sama padan, lepas kahwin pun berlakon together lagi k.. “

” Nampak pandangan Kamal Adli tu pandangan cinta. Alhamdulillah tahniah Kamal dan Uqasha, moga berbahagia hingga ke jinjang pelamin.. “

Uqasha juga turut men1nggalkan komennya di posting Kamal ini. Alahai macam mimpi ye Uqasha :

Pastinya peminat mereka juga tidak sabar lagi untuk melihat pasangan Kamal Uqasha ini disatukan sebagai suami isteri. Semoga semua perancangan Kamal dan Uqasha selepas ini berjalan lancar dan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamal Adli, IG Uqasha Senrose, Portal Kosmo

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..