” They are so adorable.. ” – Netizen

YAM Che Puan Khaleeda Kongsi Gambar Puteri Serta Putera-Puteranya Memakai Baju Taekw0ndo. Alahai Macam-Macam Gaya, Cute Betul Tiga Beradik Ni !!

Semestinya pasangan diraja Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail dan Che Puan Khaleeda menjadi tumpuan rakyat jelata kerana pasangan ini dilihat begitu serasi dan begitu romantis meskipun mereka sudah mempunyai tiga orang cahaya mata.

Ada sahaja perkongsian gambar oleh Che Puan Khaleeda mahupun Tunku Ismail di laman media sosial mendapat perhatian netizen seperti sebelum ini, Che Puan Khaleeda telah berkongsi gambarnya yang kini sedang hamil anak keempat dan perkongsian tersebut telah dihuj4ni ucapan tahniah daripada warga netizen.

Terbaru, Che Puan Khaleeda telah berkongsi gambar memaparkan puteri serta putera-puteranya memakai pakaian taekw0ndo. Perkongsian gambar tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian warga netizen melihat gaya puteri serta putera-putera Che Puan Khaleeda itu.

Memang comel melihat tiga beradik ini yang membuat pelbagai gaya ketika bergambar. Jika dilihat, puteri sulung Che Puan Khaleeda, Tunku Khalsom Aminah Sofiah ini memang mirip sepertinya, lebih-lebih lagi apabila si kecil itu tersenyum saling tidak tump4h seperti bondanya.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memuji akan kecomelan puteri serta putera-putera Che Puan Khaleeda. Antara komen-komen netizen adalah :

” Amboi comelnya, akak dan adik-adiknya. Seronok tengok gambar yang selalu dikongsikn oleh CP khaleeda berkenaan anak-anaknya.. “

” Wah ger4m tengok yang kecik tu, kejap je masa, dah nak jadi abang kan. Semoga keluarga diraja ini sentiasa dalam lindungan Allah.. “

” Lilly dan sunny memang muka ada iras lah. Leon memang terserlah wajah bakal raja. Semoga kalian membesar dgn sihat.. “

 ” Comel lah si kakak senyum manis mcm maknya, memang bakal mewarisi kecantikan CP Khaleeda ni.. “

” Ya ALLAH, cute betul lah tiga beradik ni, mesti meriah istana dengan gelag4t anak-anak ni, semoga menjadi naak yang baik.. “

” Bila tengok pic ni, teringat masa kecik-kecik dulu join taekwondo. Btw, sumua comel sangat lah lagi-lagi bila masing-masing buat gaya.. “

” When u try to be honest not many can take it. Hence i still choose to be kind YAM Che Puan Khaleeda, they are so adorable.. “

Tak pernah tak comel lah tiga beradik ni, malah ada sahaja gaya mereka ni membuat ramai terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga puteri serta putera-putera Che Puan Khaleeda ini membesar dengan sihat dan menjadi anak-anak yang soleh dan solehah, Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  YAM Che Puan Khaleeda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..