“ Lalu, lalu, lama sangat lalunya. Asalnya nak seb4k dah jadi tergelak.. ” – Netizen

Video Elly Mazlein Bercerita Reaks1 Dirinya Dan Suami Saat Tahu Kehamilannya Cur1 Perhatian Peminat. Pandai Betul Cerita Sampai Situasi Jadi Lucu Pula. Alahai Kak Lina, Kelakar Lah !!

Sebut sahaja nama Elly Mazlein pasti ramai yang kenal dengan dirinya yang berwatakan ceria dan mengiburkan. Elly atau lebih mesra dipanggil sebagai Kak Lina p0mp0m dalam kalangan peminat merupakan seorang pelakon, pengacara dan penyanyi yang digemari ramai.

Baru-baru ini Kak Lina telah mengumumkan berita kehamilannya dan khabar gembira ini disenangi ramai peminatnya dan terbaru video Kak Lina datang ke Konti H0t FM sebagai tetamu jemputan dalam segmen G4ng Pagi H0t bersama Fizie, Riena dan Mark menceritakan pengalamannya.

Menerusi perkongsian video di Instagram h0tfm976, Kak Lina kongsi cerita reaks1 pertama dirinya dan suami sewaktu mengetahui berita kehamilannya itu. Kak Lina nampaknya semangat bercerita dan penuh menjiwai siap dengan reaks1 muka yang ser1us lagi.

Apa yang menarik, keterujaan mendengar cerita Kak lina mengenai reaks1 dirinya dan suami ketika melihat bacaan uj1an kehamilan bertukar menjadi lucu kerana gaya penceritaannya itu. Gaya Kak Lina bercerita situasi itu buat ramai penonton terhibur.Amboi, siap buat permintaan lagu untuk menaikkan mood.

Jom kita tonton video di bawah :

Alahai, banyak betul perkataan ‘lalu’  Kak Lina Video ini mendapat banyak reaks1 positif dan ada juga yang mengucapkan tahniah buat Kak Lina dan suami. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Lalu.. lalu.. lama sgt lalunya.. asalnya nak seb4k.. dah jadi tergelak.. sempat buat lawak g.. Tahniah kak lina p0mp0m.. Ad0iii kelakarla.. lalu.. ”

“ Aku suke ngn kak kep0mm ni dia lawak dan kiut plak.. ng4de manjee.. Jarang tak kelakor kak oii.. Hahaha.. kak kep0m tak pernah tak kelakar btw congratulations..

“ Tahniah kak lina p0mp0m.. Aihhhh tak pernah tak masuk air yee.. aku luv kak lina trlebih byk.. Ad0iii laa kak lina 0ii.. h4ng ni tak pernah tak lawak tau.. ”

“ Ad0i la kak kep0m.. dgr kak kep0m punya cite terseng1h mcm kerang bus0k aku sensorang.. Tahniaah kak kep0mm.. Laluuuu.. Tahniah both of u.. ”

“ Cr4ck tol.. Hahaha..brapa kali lalu daaa.. Itulah lina p0m p0m.. ad0iii cute la.. Lawok la kakak kep0m ni.. ad0ii terhibur.. take care.. ”

“ So Good.. Congratulation Sis.. Tahniah kak lina Dan husband.. Laluuuu.. Sabo jelah.. jenoh tggu k.lina nak hbskan cite.. what ever it’s is.. congrats to both of u.. ”

“ Ad0iii.. s4spen je kak lina… Alhamdulillah semoga selamat hingga bersalin.. Tahniah kak.. Jaga kesihatan.. Semoga baby dalam Perut me besar dengan sihat.. ”

Kedatangan Kak Lina ke konti H0t FM membuatkan suasana pagi riuh dengan gelag4tnya yang lucu dan ceria. Apapun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Kak Lina sentiasa sihat dan kandungannya senantiasa berada dalam keadaan baik.

Silakan SHARE..

Sumber: IG hotfm976, iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..