” Salute sangat dengan dia punya soft spoken and calmness.. ” – Netizen

Aliff Farhan Kongsi Video Trek Selebriti Raden Era Yang Mengenakan Syamel Raih Perhatian Ramai. Alahai Syamel, Dua Kali Sudah Terkena Tetap Tenang. Cool Je Syamel !!

Terbaru meninjau ke ruangan Instagram Alif Farhan telah dikongsikan video pendek trek selebrti Raden Era bersama pengantin baru, Ernie Zakri dan Syamel.  Bukan kemain lagi Raden dan Alif berpakat untuk kenakan pasangan ini.

Raden memberitahu Syamel untuk malam persandingannya dengan Ernie terdapat mas4lah, iaitu pertind1han tarikh di mana dirinya mempunyai dua event pada satu masa. Melalui perbualan itu, Syamel nampaknya begitu r1sau dan segera berbincang semula dengan Raden. Ada-ada sahaja idea nak4l Raden nak kenakan pengantin baru ini.

Kata Raden, sememangnya dirinya mahu untuk menjadi pengacara pada majlis rakannya yang dikenali sebagai Abang Eddy. Sempat lagi Raden berb0hong memberitahu Syamel bahawa jadual dan pembayaran yang diterima dari rakannya itu tiga kali ganda. Haha, iye iye je lakonan Raden.

Memahami mas4lah Raden, Syamel setuju dengan Raden untuk pergi ke majlis rakannya. Kes1an Syamel sampai memberitahu dirinya ‘berpel0h’ mendengar ‘masalah’ yang diceritakan oleh Raden tersebut.

Walaupun begitu, dia tetap tenang membuat keputusan walaupun ianya amat meris4ukan Syamel untuk mencari pengganti baru Raden dalam masa terdekat majlis berlangsung. Hai, nasib baiklah cuma pr4nk jer. Lega Syamel apabila mengetahui ianya hanyalah sekadar pr4nk sahaja.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video ini telah menerimaa banyak tontonan. Ramai juga yang memberikan tanda suka dan terhibur melihat gelagat Syamel ketika itu. Ada juga yang memuji cara Syamel yang tetap tenang mendengar ‘mas4lah’ yang diberitahu oleh Raden itu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Bila nk try suh shukri yahaya pr4nk sharnaaz or sharnnaz pr4nk shukri.. Bila nk trek selebriti dgn syamel please.. “

” Kesi4n bangmell dua kali dah kena hahaha.. HAHAHA kesi4n syamel haritu kene jugak hahaha.. tapi salute sgt dgn dia punya soft spoken n calmness.. Untung Kak Ninie “

” Ok skrg.. kiteorg team bangmel.. hahaha.. Bangmel kena lagi.. Tapi tenang ehhh.. Bang Jgn lupa nk dolla dlm tuu.. “

” Syamel cool.. Terbaekla syamel.. bangmel harap anda bersabar.. dah dua kali kena hahaha.. Next pls buat dgn rajasyahiranmy pulak.. “

” Kes1annya bangmel.. tetap tenang wlaupun uj1an dtg dlm last minute.. pls bangmel bal4s dend4m balik.. ish nk kene radinera ni tau.. jah4t kena kan syamel_official aliffarhan jr pun..”

” Bangmel always TENANG tapi kes1an syamel_official rasanya mcm dah 2 kali kene pr4nk ngan radin_era.. kes1an member tu asyik dia je kena pr4nk..”

Untuk info tambahan Syamel telah dua kali terkena pr4nk dalam rancangan trek selebriti ini. Walaupun begitu, reaksinya yang terlihat begitu tenang itu memang terbaik . Apa-apa pun semoga Raden dan Syamel sekeluarga bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG aliffarhan_jr, erniezakri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..