” Rayyan be like don’t l1e mommy, I know you’re j0king haha.. ” – Netizen

Video Reaksi Anak Elfira Loy Ketika Elfira Berpur4-pur4 Pengs4n. Tak Sangka Rayyan Buat Macam Tu, Last-Last Mommy Yang Menyer4h. Clever Boy !!

Memiliki kulit yang putih gebu, wajah anak Elfira Loy sering mencur1 perhatian peminat. Hanya beberapa bulan sahaja lagi, Muhamad Rayyan Khalaf bakal berusia 2 tahun. Membesar dengan sihat, Rayyan yang chubby ini semakin comel wajahnya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Elfira Loy, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rayyan ketika bersama Elfira. Elfira yang berpur4-pur4 jat0h pengs4n untuk melihat reaksi anak kesayangannya ini.

Rayyan yang pada awalnya ketawa menghampiri Elfira dan mengint4i untuk melihat wajah mommy nya ini. Menyedari mommy nya tidak membuka mata dan memberi respon, Rayyan memandang ke arah kamera sambil memegang badan Elfira.

Seketika selepas itu, Rayyan mula menguc0p pipi Elfira dan Elfira nyata tidak dapat menahan ketawanya. Berkali-kali dic1um sampai Elfira mengal4h dan berkata ‘ok mommy bangun’. Bijak lah Rayyan, ada hati mommy nak pr4nk Rayyan haha.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel Rayyan ini mencuit hati dan menghiburkan peminat. Mommy berlakon hebat pun boleh kal4h dengan c1uman Rayyan. Antara komen-komen peminat :

” Haha comel, ger4m je tengok Rayyan ni. Sayangnya dia kat mama dia. Enjoy these moments Elfira. Cheeky boy, c1um siap air liur lagi bagi mommy haha.. “

” Rayyan be like don;t l1e mommy. I know you’re j0king haha. kids..they knew we are pretend1ng. Comelnya anak Elfira ni. Saya doakan jadi anak yang soleh.. “

” Why cute sangat Rayyan ni . cute and adorable sangat. Semoga Rayyan menjadi anak soleh di dunia n akhir4t. Aamiin ya Mujib.. “

” Ee comelnya Rayyan, ger4m tengoknya haha. Nak kena c1um mommy ni, ca1r terus hati mommy. Bunyi gelak dia comel. I feel u El hehe. cutie Rayyan.. “

” Alo sweetnya dia, tak tah4n kena k1ss tu. Bijak bijak, mommy nak pr4nk tapi tak berjaya haha. Ger4m la oppa kecik ni, cute sangat.. “

” Rayyan be like its okay mummy just being dram4tic haha. Memang seronok main macam ni. kadang kadang ab1s kena lep0k dari kena k1ss.. “

” Comel sangat, pandai dia ye hehe. Muka cu4k dia tu, kiut sangat. Pandai dia gurau dengan mommy, Kena c1um terus tak boleh tahan dah. Haha.. “

Semakin besar, semakin comel si chubby Rayyan ini. Pandai pat4hkan lakonan dram4tis mommy tu hanya dengan c1uman je. Semoga Rayyan terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..