Connect with us

Artis / Selebriti

” Tetiba seb4k sangat tengok video ni. Kalaulah ibu masih ada.. ” – Netizen

Video Shuib Sepahtu Melayani Anaknya, Ayash Affan Yang Kini Sudah Pandai Berjalan Buat Peminat Tersentuh. Alahai Sayu Pulak Ayat Kapsyen Shuib Ni. Tengok Ayash, Teringat Arw4h Sarah. Ligat Dan Ceria Ayash, Macam Ibu Sangat !!

Tak terasa masa berlalu, sudah setahun lebih usia Ayash Affan si bongsu pen1nggalan terakhir arw4h Siti Sarah buat Shuib Sepahtu. Dijaga dengan penuh kasih sayang dan perhatian daripada seluruh keluarga, Ayash membesar dengan sihat.

Pada perkongsian terdahulu, ada dikongsikan gelagat Ayash yang terkedek-kedek berjalan di lapangan terbang ketika menghantar neneknya, Salamiah Jalani untuk ke tanah suci Mekah mengerjakan umrah.

Meninjau entry terbaru Shuib di akaun Instagramnya, telah dimuatnaik satu video terbaru Ayash. Shuib dan Ayash berada di indoor theme park. Shuib kelihatan mengawal Ayash yang sedang seronok berjalan ke sana ke mari.

Dengan kapsyen tertulis ‘ First walk without her ‘, pastinya itu ditujukan buat arw4h Sarah. Hati siapa yang tidak sayu melihat Ayash yang tidak sempat merasai belaian dan sentuhan ibunya, namun semuanya sudah tertulis.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Shuib ini telahpun meraih lebih 46 ribu tanda suka sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Ayashh ikut muka ibuuu.. sed1hnya teringat arw4h.. Al-fatihah buat Kak Siti Sarah.. Kes1an ayash tak sempat rasa pel0kan dan c1uman ibu dia.. “

” Andai ibu awk ada. mesti ibu awk riuh kejar awak ni syg.. Allah… ack sed1h syg… moga awk mbesar mjadi ank yg soleh, bbakti pada agama smua.. “

” Muka sebijik arw4h Ibu.. semoga membesar dengan sihat dan gembira selalu ayash affan.. Omeyyyy.. “

” Tetibe seb4k sgt tgk video ni.. Naluri ibu2 kan.. kalaulah ibu masih ada huhu.. Moga ayash sentiasa sihat dan jd ank yg soleh.. Aamiin2.. “

” Allahuakbar muka salin x tump4h arw4h ibu…. semoga ayash membesar dgn sihat dan jd kebangaan buat ibu dan daddy…. aamiin.. “

” Makin besar makin sama macam ibu kan. Perg1nya siti sarah, permata pula ditinggalkn utk shuib.. “

” Seb4knya tengok, tiap kali tengok ayash mesti teringatkan arw4h. besar dah dia si syomelll ni. semoga membesar menjadi anak yg soleh.. “

” Blh terkenang riuh arw4h ibu masa pregnantkan Ayash, dan harap Ayash jadi insan ceria , comel dan bahagiakan org tuanye.. “

Melihat Ayash ramai yang teringatkan arw4h Sarah kerana Ayash memiliki wajah yang saling tak tump4h seperti ibunya itu. Apa-apa pun, semoga Ayash terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT