” Terkej0t tengok makanan Hamzah, dua tiga kali besarkan gambarnya.. ” – Netizen

Video Balu Abam Bocey, Hidayah Membawa Anaknya Syed Uthman Hamzah Makan Di Restoran Raih Perhatian. Makin Serupa Wajah Arw4h Abam Lah Hamzah Ni. Makanan Hamzah Tu Bukan Kaleng-Kaleng, Terkej0t Tengok !!

Perkembangan anak dan juga b4lu Abam Bocey, Hidayah dan Syed Uthman Hamzah masih lagi diikuti oleh warganet sekalipun sudah bertahun arw4h Abam perg1 menemui PenciptaNya. Hidayah juga selalu berkongsikan kehidupannya dan Hamzah di laman sosial Abam.

Sebelum ini, perkongsian Hidayah yang telah berjaya membeli sebuah kereta mewah sama seperti kereta yang pernah dibeli oleh arw4h Abam dahulu mendapat perhatian ramai. Hasil usaha berniaga, Hidayah berjaya juga memenuhi hasrat arw4h Abam untuk memberi keselesaan kepada anak mereka, Hamzah.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Hidayah Hamzah, telah dikongsikan gambar dan video ketika Hidayah, Hamzah dan ahli keluarga yang lain sedang menjamu selera di ZamZam Arabic Restoran Shah Alam.

Berselera sungguh Hamzah makan disuap oleh ibunya ini. Di dalam pinggan Hamzah pula diletakkannya permainan dinosaurnya. Alahai Hamzah, suka betul dengan permainan haiwan. Nasiblah tak boleh dimakan permainan tu Hamzah yer, hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan video seterusnya )

Posting oleh Hidayah ini telahpun meraih lebih 4 ribu tanda suka daripada netizen sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen mereka :

” Suka tengok Hamzah, makin besar makin ikut muka arw4h ayahnya. Handsome anak arw4h Abam ni.. “

” Hamzah makan dinosaur ke tu haha, handsome boy Hamzah. Sebijik muka dan badan macam Abam. Enjoy your holiday dengan ibu yer.. “

” Abam junior is back. dah besar Hamzah. Halaa lapar sangat tu, aunty pun nak rasa dinosaur tu haha.. “

” Terkej0t tengok, ingatkan makanan tu bentuk dinasour rupanya mainan haha. Sampai ke restoran Hamzah hidang dalam pinggan ye haha.. “

” Amboi Hamzah, dah besar nampak handsome. Sedap betul lauk dia kak Dayah, special betul haha.. Tak ada jual dekat kedai menu tu Hamzah.. “

” Ingat menu baru tadi, rupa nya dinosaur hamzah siap atas pinggan lagi.. ger4m tengok hamzah… comel sangat-sangat.. “

” Terkej0t tengok makanan Hamzah. dua tiga kali besarkan gambarnya, nasib baik hiasan je haha. Dia pun kenyang makan dinosaur, banyak ekor pulak tu haha.. “

Budak-budak begitulah gelagatnya, apabila sudah sayang permainannya ke mana sahaja akan dibawa. Siap sampai dihidangkan dalam pinggan, buat orang suspen je tau Hamzah, hehe. Apa-apa pun, semoga perjalanan Hamzah bersama ibu selamat perg1 dan balik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hidayah Hamzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..