” Menang1s pun ada tutorial ye geng. Tergelak tengok, haha.. ” – Netizen

Membuat Video ‘Tutorial’ Menang1s, Gelagat Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Buat Peminat Terhibur. Alahai Cheeky Betul Muka Tu Fahri. Pandai Sangat Berlakon, Kal4h Ibu Ni. Haha !!

Achbar Muhammad Fahri, si kecil yang menjadi pengikat kasih antara pengacara Dayah Bakar dan suaminya, Kapten Hanif. Sedikit sahaja masa lagi, Fahri bakal berusia 2 tahun. Banyak video menarik Fahri dikongsikan oleh Dayah di media sosial miliknya.

Pada perkongsian terdahulu, video Fahri dikej0tkan dengan babanya menjemput Fahri di sekolah. Video tersebut telahpun membuatkan ramai peminat yang tersentuh dan menang1s dek kerana reaksi Fahri dan air mata Fahri yang bergenang ketika didakap oleh babanya.

Meninjau akaun Instagram Dayah Bakar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fahri membuat tutorial menang1s. Dengan mimik muka yang melucukan, Fahri membuat seperti menang1s namun sebenarnya tidak.

Suara menang1s tu bukan main lagi tetapi mulut tu senyum pula. Eii Fahri ni memang comel betul. Jarang peminat dapat melihat video Fahri menang1s kerana Fahri ceria dan periang orangnya sama seperti mamanya yang happy go lucky.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Dayah ini telahpun meraih lebih 2000 likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Alolo comelnya dia, haha kita tengok pun tergelak kalau macam ni gaya nang1s nya. Pandainya Fahri, nak4l eh muka tu.. “

” Haha thank you Fahri ajar cara menang1s haha, Bunyi macam start enjin jete je Fahri haha. Comel sangat.. “

” Ger4mnya tengok Fahri ni, comel sangat. Demo nang1s dia ni buat ger4m adalah, haha. Kena bagi adik ni Dayah.. “

” Confirm ikut mak dia ni, haha ger4m je tengok. Terhibur so funny la Fahri ni, clever boy, kuat drama naa.. “

” Mentang-mentang ada eyebag, senang mata jadi sepet dan berlakon menang1s ye. Tutorial nang1s paling lawak ni Fahri.. “

” Boleh berlakon nang1s tu haha, too cute la Fahri ni. Cheeky ibu banyak akal sekarang. Menang1s pun ada tutorial ye geng haha.. “

” Alamak nak t1ru gaya Fahri lah haha, so cute. Fahri dah pec4hkan rahs1a, lepas ni tak boleh berlakon nang1s lah haha.. “

Memang tergelak lah peminat tengok tutorial menang1s oleh Fahri ini. Siap ada bunyi panjang lagi hujung tang1san tu ye Fahri, baru nampak real macam menang1s walhal berlakon je, hehe. Apa-apa pun, terus ceria dan menjadi anak yang hebat untuk ibu dan baba Fahri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..