” Tak boleh tahan gelak weh, pada zaman dahuyuu, drama betul Jebat ni.. ” – Netizen

Video Telatah Jebat Jayden Bercerita Dengan Mommynya, Noornabila Buat Peminat Terhibur. Alahai Jebat, Mukadimah Tu Dah Macam Penglipur Lara Zaman Dulu. Confident Baba Nak Beli Tangan Baru Tu Tak Tahannya, Baba Pulak Yang Kena Haha !!

Menerusi akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Jebat sedang bermain dan berbual bersama mommynya, Noornabila. Bermain patung ultraman, patung itu pat4h sebelah tangannya dan Nabila mengatakan ingin bersalam juga dengan patung ultraman itu.

Kata Jebat tidak apa, nanti Baba akan beli tangan baru, Tergelak Nabila mendengar ayat Jebat ini. Nabila juga bertanya bagaimana boleh tangan patung itu tiada. Bermulalah cerita d0ngeng si Jebat Jayden ini.

Memulakan ayat dengan ‘ Pada zaman dahuyu ‘, celoteh Jebat ini memang menggeletek hati. Jebat memberitahu dia membu4ng tangan itu dan meminta maaf sambil mengatakan saya sayang tangan saya. Ada sahaja idea Jebat ni, ikut skrip ayat tu lawak betul.

Ekpresi wajah Jebat yang bersungguh-sungguh bercerita dengan gerak tangannya membuatkan peminat yang menonton video ini turut terhibur. Sebelum ini ayat ‘ tangan r0s4k ‘ kali ini ‘ bu4ng tangan ‘ pula ye Jayden.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel oleh Jebat ini telahpun meraih lebih 14 ribu likes sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Lain saya sayang itu tangan saya haha, adui sak1t perut gelak dengan ayat Jebat ni.. “

” Pada zaman dahuyuu, baba kata nanti beli tangan saya haha. H4ng ni penglipur lara lah Jebat haha.. “

” Lain kali saya sayang itu tangan saya haha, u just made my day lah Jebat. Zaman dahuyuu tu tak tahan, janji confident level tinggi.. “

” Kenapa la cute sangat ni, pada zaman dahuyuu haha. Punya lah bersungguh bercerita pasal dia bu4ng tangan tu haha.. “

” Lucu cerita d0ngeng Jebat ni, saya berasa amat terharu mendengar kisah awak Jebat. Ad0i bijak skema betul.. “

” Haha start cerita dengan pada zaman dahuyu tu yang terbahak gelak dengar. Pandai pulak cerita haha, ikut baba ni lawak.. “

” Betul betul skrip Hang Jebat ni haha, dia punya tiba tiba tu semangat betul haha. tak boleh tahan gelak weh, drama betul Jebat ni.. “

Alahai Jebat, dia punya goreng cerita tu siapa yang boleh tahan gelak. Dengan pel4tnya tu, semangat Jebat bercerita. Lain kali jangan bu4ng tangan ye Jebat, sila sayang tangan anda kalau tidak Baba kena beli tangan lain haha.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden, IG Noornabila

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..