Connect with us

Artis / Selebriti

” Umpama Haq pakai headband, c0py paste daddy sangat.. ” – Netizen

Video Terbaru Bunga Elhaq Memakai Gaun Yang Mencur1 Perhatian Ramai. Alahai, Comelnya Bunga. Makin Besar Makin Terserlah Macam Muka Daddy !!

Sejak menerima cucu sulung, akaun Instagram Sheila Rusly mula dihiasi dengan perkongsian mengenai Bunga Elhaq. Terbaru, Sheila telah memuatnaik sebuah video yang memaparkan Bunga memakai gaun dan riben di kepala.

Pastinya perasaan mempunyai cucu sulung amat berbeza ketika merasai pengalaman menerima anak pertama dahulu. Selalunya, datuk dan nenek akan lebih menyayangi cucu dan mencurah kasih sayang sepenuhnya.

Video berdurasi beberapa saat ini telah membuatkan ramai ca1r melihat kecomelan Bunga. Bunga banyak mewarisi wajah di sebelah bapanya, Uzair Haqimy Azman dengan matanya yang sepet. Bak kata orang, anak perempuan seiras bapa pastinya sejuk rumahtangga.

Sehingga kini, video Bunga ini telah menerima lebih daripada 27 ribu tanda suka. Bunga kini antara anak selebriti yang sering menjadi perhatian di media sosial. Akaun Instagram Bunga juga sudah mempunyai sejumlah 66 ribu pengikut.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai menyatakan wajah Bunga sememangnya banyak mewarisi wajah bapanya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulillahh baby bunga bijak cerdik comel, solehahh. Doakan kita dikurniakn zuriat yg soleh solehah jgk yee.. “

” Senyum tengok bunga.. kak shahora dtg hari tu tak ada rumah. Subhanallah comelnyaa.. ni muka nana dan daddy dia ni, mata sepet.. “

” Umpama Haq pkaiii headband c0py paste ddy sgttt.. video yg dinanti2kan.. muka ayah dia.. takpe nanti besar muka mak dia puula.. “

” Alhamdullilah… c0py paste neneknya… Comelnye bunga .. Time ni nk tinggai pun syg yew opah nyer.. comelnya kasut bunga.. “

” Comelnyaa bunga .. mintak nk dukung la tuhh kn.. Dh pkai cntik2 tu nk g shopping ngan nanny die lh tu kn bunga.. “

” Muka macam sis.. Semoga sis sekeluarga sehat2 dimurahkn rezki melimp4h ruah amin2.. Muka sis laa.. “

” Comeiiii macam neneknya.. Sebijik Muka pak dia..pak dia muka mama dia. So bunga sebijik nanny dia la soo cutee.. “

Bunga sangat beruntung dilahirkan dalam keluarga yang penuh kasih sayang. Kelahiran Bunga bukan sahaja menambahkan kebahagian Elisya dan suami tetapi juga datuk dan nenek Bunga iaitu Sheila dan Jinggo. Semoga Bunga Elhaq membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT