” Tengok Fattah Anas, bapaknya 24 jam kat rumah tak keje.. ” – Netizen

Terima Kec4man Daripada Netizen, Papa Fattah Anas Tampil Memberi Penjelasan. Alahai Main Tuduh Je Tanpa Usul Periksa. Sabar Lah Papa Anas !!

Kisah si Comel Anas bersama sangkat kucing menjadi titik tolak populariti yang dikecapinya sekarang. Bermula dari rakaman suka-suka oleh Papa Anas, ianya menjadi tular dan kehidupan mereka sekeluarga mula berubah sedikit demi sedikit.

Anas yang cerdik dan bijak bercakap ini memang sering menjadi tumpuan ramai. Layanan Papa Anas yang melayani seperti kawan-kawan dan boleh berbicara apa sahaja buatkan hubungan mereka akrab. Tawaran demi tawaran datang dan ianya diterima sebagai rezeki daripada Allah.

Namun lain jadinya apabila kesenangan mereka sekeluarga disalahertikan oleh seorang netizen. Mengatakan Anas dipergunakan untuk mencari wang sedangkan Papa Anas hanya goyang kaki dan bersenang lenang hasil dari kerja Anas itu membuatkan Papa Anas terpanggil untuk meluahkan apa yang terbuku di hati.

Menerusi akaun Instagram Fattah Anas, telah dikongsikan satu luahan hati nukilan Papa Anas, Papadaoz berkenaan kata-kata negatf yang dilemp4rkan oleh seorang netizen yang mengatakan mereka sekeluaga menggunakan Anas untuk menyara keluarga. Komen netizen ini membuatkan Papadaoz terpanggil untuk memberikan penjelasan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata ramai yang menasihati Papa Anas untuk bersabar dan mengabaikan kata-kata netizen berkenaan. Antara komen-komen mereka :

” Negat1ve je semua tu bro. Biarkan je.. “

” Ni kalau kucing jiran beranak comel mesti dia dengk1 gak.. “

” Tak payah layan komen yang negat1f. Fikir yang baik-baik untuk family ya…. Semoga Allah permudahkan urusan ayah Anas sekeluarga… “.

” ‘Anak tu mendatangkan rezeki’. Telan hadam ayat ni.. “

” Itu lah keje papa Anas, bawak Anas pergi sana sini. Bukan Anas boleh bawak kete sendiri nak pergi sana sini.. “

Mulut manusia memang tidak dapat ditutup. Hanya Allah maha mengetahui dan Dia yang mengatur segalanya. Apa pun, semoga rezeki Papa Daoz dan Anas sentiasa dimurahkan oleh Allah dan mendapat lebih banyak tawaran selepas ini. Abaikan yang negat1f dan teruskan perjuangan demi keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah AnasĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..