” Sed1hnya ayat Dekta, mesti dia terasa sangat sejak ibu tak ada.. ” – Netizen

Video Temubual Shuib Sepahtu Bercakap Mengenai Anaknya Dzahira Talita Zahra Yang Sering Meluahkan Perasaan Buat Peminat Turut Terharu. Terus Kuat Shuib Sekeluarga !!

Meninjau akaun Instagram TV3 Malaysia, telah dikongsikan satu video yang memaparkan temubual antara pihak wartawan bersama Shuib Sepahtu. Berkisarkan mengenai anak perempuannya, Dzahira Talita Zahra, cerita Shuib ini telah mendapat perhatian peminat.

Cerita Shuib, apabila Talita sed1h akan keluarlah perkataan dari mulut anaknya ini yang Shuib sendiri tidak suka mendengarnya. Shuib turut memberi contoh ayat yang diungkapkan Talita antaranya mempersoalkan dirinya memenangkan adik-beradik lelakinya yang lain.

Luah Talita, asyik Mateen dan Uwais sahaja yang betul dan dia sering dipersal4hkan. Jika ibunya Siti Sarah masih ada, tentu ibu akan memenangkan Dekta. Betapa terasanya Talita dengan pemerg1an ibunya ini yang kini sudahpun setahun berlalu.

Shuib juga ada memberitahu yang anaknya ini diejek oleh rakan sekolah kerana sudah tidak mempunyai ibu. Apapun kata Shuib, sudah namanya bud4k-bud4k dan Shuib hanya melayankan sahaja perang4i anaknya ini.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video ini telahpun ditonton oleh hampir 50 ribu tontonan. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Talita princess ibu yang kuat, terus kuat ye Talita. Ini yang aku tak sanggup pikir kalau jadi dekat anak aku huhu.. “

” Betul, klo berp1sah hidup pun akn ade mcm ni, ni kn yg p1sah mat1… lg sak1t.. moga terus kuat untk pujuk hati anak-anak smpai dieowg fhm nnt.. “

” Bile ank dh semakin dewasa ni diorg pun dh pandai brfikir ape org kate mula lh satu yg dia nk ungkapkn. mmg sed1h bile ank ckp cam tu. harap shuib tahan lh dgn emosi ank-anak.. “

” Alahaiii, sementara dia orang nak faham realiti hidup ni kan. sed1h la, semoga dipermudahkan segala urusan Shuib sekeluarga.. “

” Sabaq la ib. Akk pun dalam situasi yg sama dgn ko… Anak2 akan ckp kalo abah ada mesti abah itu… Abah ini… Maka akk senyum je walaupun…. Dlm hati… Allah je yg tau.. “

” Bud4k-bud4k kecil memang akan terus cakap, tapi bila dh besar dorang berfikir 2-3 kali untuk bertanya kawan mengenai ibu bapa yg dh men1nggal.. “

” Sed1hnya ayat Dekta, mesti dia terasa sangat sejak ibu tak ada. Terus kuat Shuib demi anak-anak. Bila masing-masing dah dewasa, dorang akan faham semuanya.. “

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Apa pun, masa akan mengubati semua keduk4an Shuib sekeluarga. Semoga Talita jadi anak daddy yang solehah, tabah dan kuat dalam mengharungi semua dug4an hidup.

Silakan SHARE..

Sumber : IG TV3 Malaysia, IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..