” Suka tau tengok Che Ta senyum dan gelak macam tu, cantik.. ” – Netizen

Video Gaya Rozita Che Wan Ketika Memperagakan Pakaian Di Kedah Fashion Week 2022 Cur1 Perhatian Ramai. Woww Cantik Lah Style Che Ta, Nampak Elegant Dan Muda !!

Sebut sahaja nama Rozita Che Wan ataupun Che Ta, dirinya memang cukup dikenali sebagai seorang yang gemar memakai bulu mata palsu. Pendek kata, memang ianya sudah menjadi ‘trademark’ pelakon jelita itu.

Malah, Che Ta juga seorang yang suka menggayakan pelbagai jenis fesyen yang anggun dan terkini. Meskipun sudah berusia 40-an, ramai yang mengakui Che Ta ini memang antara seorang wanita awet muda.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Majalah Nona, telah berkongsi satu video yang memaparkan Che Ta telah hadir ke sebuah majlis fesyen di negeri Kedah. Kelihatan Che Ta cantik mengenakan busana labuh berwarna putih dalam majlis itu.

Tampil dengan fesyen elegant, Che Ta dilihat telah memperagakan pakaiannya di atas pentas. Perkongsian video oleh Majalah Nona mengenai Che Ta itu telah mendapat ribuan tanda suka sejak dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-ratanya memuji kecantikan Che Ta ketika hadir ke majlis fesyen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Idola btol ngn Rozita Che Wan ni. Maintain je dari dulu smp skrg, memang awet muda betul lah dia.. “

” Suka tau tengok Che Ta senyum dan gelak macam tu, cantik sungguh lah dia. Walaupun anak-anak dah besar, Che Ta nampak macam anak d4ra.. “

” Che Ta ni pakai apa pun semua nampak lawa, wlpn ada yang cakap fesyen yang Che Ta pakai nampak sarat, tapi aku nampak nice sangat.. “

” Wow Che Ta, so impressive. Cara jalan tu memang dah nmpak memang bekas ratu cantik, hehehe lawa sangat.. “

” Wow serious cantik, suka lah tengok gaya Che Ta. Tak pernah lagi baju yang Che Ta pakai nampak tak cantik, smua cantik2.. “

” Che ta bila gelak lawa betol lah, nampak lagi muda, dan manis. Bertuah lah muka awet muda, tak dimakan usia.. “

” Wahhhh best ny sebab baju tu smpai hujung tgn tu dia tutup, love sgt tengok tau, warna pun naik seri betul.. “

Che Ta dan fesyen memang tak dapat dipisahkan, ternyata bekas ratu cantik ini sentiasa tampil cantik walaupun di mana jua dirinya berada. Apa-apa pun, semoga Che Ta sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG majalahnona,rozitachewan1

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..