” Lagu versi mak-mak je yang faham ni, kita yang jadi ayah tak tahu. Haha.. ” – Netizen

Nadzmi Adhwa Kongsi Video Isterinya, Ardell Aryana Sedang Menyanyi Sebuah Lagu Untuk Dod0ikan Anak Mereka Tidur. Comel Lah Telatah Ardell, Best Pulak Bila Dengar Banyak Kali !!

Umumnya ramai yang tahu yang selebriti Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana pernah menjadi rakan karib. Namun hubungan sahabat karib antara mereka telah membawa mereka ke jinjang pelamin  dan bergelar pasangan suami isteri.

Menerusi perkahwinan tersebut, pasangan bahagia ini telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang telah diberikan nama sebagai Arwa Malaikha Urwa yang kini sudah pun berusia 2 tahun.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Nadzmi telah berkongsi satu video yang memaparkan telatah Ardell sedang mendod0ikan anak mereka untuk tidur. Kedengaran dalam video, Ardell telah menyanyikan sebuah lagu mengikut gayanya sendiri.

Tulis Nadzmi, video tersebut pada awalnya telah dirakam secara senyap-senyap. Namun pada akhir video, Ardell menyedari yang Nadzmi sedang merakam telatahnya dan meminta telefonnya kembali. Perkongsian video oleh Nadzmi telah mendapat tanda suka lebih 26 ribu sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat telatah Ardell. Malah pelbagai respon diberikan warganet dan antara yang menarik adalah :

” Lagu versi mak-mak je yang faham ni, kita yang jadi ayah tak tahu, haha. Tapi dengar macam last2 tu ada sembut unta lah.. “

” Hehe comel nya Kak Adell, sama lh mcm kita skg. Nyanyi lagu apa entah dah main tibai je nyanyi lagu kt ank, jnji ad bunyi.. “

” Hahahaha mmg mak2 mcm tu kot ye. Sy pun dodoi anak auto jd tak ckup sekupang mcm grlak kt diri sndri ja, hahahaha.. “

” Hahahaha tak masalahnya anaknya pun dah redha je maknya gitu, siap tidur pun nyenyak gayanya, comel betul.. “

” Inilah lagu paling mendamaikan, kita pulak rs nk tito. Tapi yang last dengar terus rasa terjaga, boleh tahan g4rang Ardell ni, haha.. “

” Adakah tu lagu ‘bangun pagi, gosok gigi . Gunalah kodomo lion gigi putih’ eh, korg sambung la sendiri, hehe.. “

” Bila hg kawen ng kawan baik hg sendiri be like, chomel. Kan dah kena mar4h dok keja rekod video, mahunya tak gar4ng.. “

Alahai kelakar, tapi best juga dengar cara Ardell nyanyi tu. Biasa lah bila dah jadi ibu, macam-macam lagu boleh dicipta rentaknya, janji anak tidur nyenyak. Apa-apa pun semoga pasangan ini akan terus kekal bahagia sehingga ke akhir hay4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..