Connect with us

Artis / Selebriti

” Sebijik Azhar Sulaiman masa zaman muda. Bergetar tulang rusuk ni, haha.. ” – Komen Netizen

Video Kasih Iris Leona Menyakat Kembarnya, Andika Rees Pahamin Azhar Buat Warganet Terhibur. Wah Rees Dah Imej Rambut Pendek Lah. Patut Lah Leona Excited, Rees Makin Handsome. Sebijik Macam Azhar Sulaiman Masa Muda !!

Nama anak bongsu Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona semakin mendapat tempat di hati warganet. Leona gadis yang bersifat mesra alam dan banyak celotehnya. Disebabkan tidak fasih dan pelat bercakap dalam bahasa Melayu, ianya juga salah satu tarikan warganet terhadap Leona.

Bagi yang tidak mengetahui, Leona mempunyai saudara kembar iaitu abangnya, Andika Rees Pahamin Azhar. Leona sangat gemar menyakat abang kembarnya ini. Meninjau entry di akaun Tiktok Leona The 2nd, telah dikongsikan satu video terbaru Leona bersama Rees.

Rees tampil dengan imej baharu iaitu berambut pendek. Penampilan Rees yang tampak kemas dengan rambut pendek ini membuatkan dirinya kelihatan semakin kacak dan segak. Leona mengusik Rees dan Rees kelihatan malu-malu apabila Leona memuji dirinya itu.

Ramai yang bersetuju Rees banyak mewarisi wajah kacak Azhar ketika muda dahulu. Bagi warganet yang membesar sekitar tahun 90an pasti mengetahui yang Azhar antara pelakon lelaki yang handsome dan menjadi kegilaan ramai gadis pada ketika itu. Rees kelihatan seperti Azhar ketika dalam filem Abang 92.

Jom tonton video di bawah :

@leonathe2nd

♬ original sound – le yoooooooo na – le yoooooooo na

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 27 ribu tanda suka daripada warganet sejak ianya dimuatnaik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Sebijik Azhar Sulaiman masa zaman muda ye. Azhar Sulaiman sangat hehe. as handsome as his dad masa Hero Remaja.. ”

” Baru perasaan Rees is giving me Irwansyah’s vibes. Macam dalam cerita my heart tu.. ramai peminat ni confirm.. ”

” Azhar Sulaiman junior.. He is mini his father, Azhar Sulaiman antara actor paling kacak di Malaysia dulu.. ”

” Kami lelaki auto lebih kacak bila new haircut.. tapi bila dah akhir bulan jadi auto muka awam.. ”

” Photostat muka Azhar sangat, serupa. Handsome nya your brother macam mix tau.. bergetar tulang rusuk ni haha.. ”

” Your dad masa muda handsome tau.. Rees memang handsome lah.. photostat muka papa sangat sangat.. kembar lain zaman hehe.. ”

” Sebijik Azhar masa zaman muda.. melayan je permintaan kembar dia.. Somehow dia melayan dia kerenah kembar dia.. dah nama pun kembar.. dua-dua kembar comel.. ”

Comel betul Rees melayan sahaja kerenah Leona. Tak dinafikan Rees memang handsome dan ada iras-iras Azhar. Baik Leona mahupun Rees, kedua-duanya ada rupa paras yang sedap dipandang. Semoga kedua-dua anak kesayangan Azhar Sulaiman ini success selalu dalam apa-apa bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber :  Tiktok Leonathe2nd

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT