” Seb4k baca kapsyen, bila tengok video saya sama-sama menang1s.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Majlis Pertunangan Adiknya, Elisya Sandha Yang Begitu Meriah. Namun Kapsyen Fasha Untuk Elisya Dan Haqimy Buat Ramai Peminat Tersentuh Membacanya !!

Tanggal 31 Januari menjadi tarikh bersejarah untuk pelakon yang juga adik kepada Fasha Sandha iaitu Elisya Sandha. Mengikat tali pertunangan bersama anak sulung Sheila Rusly, Uzair Haqimy kini sah bergelar tunang kepada Elisya.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana ketika majlis pertunangan itu berlangsung. Elisya yang anggun dalam busana putihnya sedondon dengan Haqimy yang turut mengenakan baju melayu berwarna putih.

Dapat disaksikan di dalam majlis itu, pelawak Abby Yus sebagai jurucakap bagi pihak keluarga Fasha. Walaupun sederhana, namun semua yang hadir nampak begitu ceria dan gembira. Dalam suka, ada juga tersel1t babak yang mengharukan ketika perbualan antara Haqimy, Elisya dan kedua ibu mereka.

Fasha yang turut menulis luahan hatinya untuk Elisya dan Haqimy. Fasha dan Elisya yang sangat akrab sejak kecil dan Fasha mengakui bukan mudah untuk melep4skan Elisya kerana masih merasai adiknya itu masih kecil. Namun Fasha gembira dan berharap Haqimy akan menjaga Elisya dengan sebaiknya.

Jom tonton video di bawah :

Ucapan dan harapan Fasha terhadap Elisya dan Haqimy ini telah menarik perhatian ramai peminat. Rata-ratanya merasa terharu dengan ucapan itu dan antara komen-komen mereka :

” Nape air mata saya turut mengalir sedangkn ini hari bahagia mereka.. semoga dipermudahkn segala urusan untuk ke jinjang pelamin.. aamiinn.. “

” Seb4k pulak baca caption tu. Turut menang1s, tang1san kegembiraan, alhamdulillah. Hopefully semuanya dipermudahkan, aamiin.. “

” Bestnye dpt MIL yg relax jew pkai baju simple2. So touching… anyway congrats for all of you. hopefully happy till jannah.. “

” Suka tgk dorang berdua.. dari dulu lagi.. tu org kata kalau dah jodoh tak kemana.. semoga dipermudahkan urusan ke jinjang pelamin utk had dan elisya.. “

” Seb4k baca caption, bila tgk video saya sama2 menang1s. happy for u my sister fasha & family.. semoga urusan dipermudahkan oleh Allah.. “

” Seb4k pulak kita, tump4ng bahagia tengok kegembiraan Fasha sekeluarga. Good speech Kakak, Rasai juga masa melepaskn adik perempuan yg bongsu setahun lepas.. “

” Congrats. Doa adek beradek lagi kuat.. I seb4k tgok video ni.. moga kalian kekal till jannah… semoga dipermudahkan, aamin ya rabbalalamin.. “

” Sayunya baca ucapan kak fasha sandha utk adik. tgk video ni sambil senyum sambil nang1s.. happy tgk elisya sandha senyum bahagia. saya doa yang baik2 utk awak, pasangan dan semua family ualls.. “

Sayangnya seorang kakak terhadap adik perempuan bongsu dan pastinya Fasha inginkan yang terbaik untuk adiknya ini. Apa pun, sama-sama kita doakan semoga segala urusan Elisya dan Haqimy untuk ke jinjang pelamin dipermudahkan dan berjalan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..