” Sangat f4ll in love suara dia. Merem4ng, seb4k dengar versi ni.. ” – Netizen

Video Naim Daniel Cover Lagu ‘ Standing In The Eyes Of The World’ Raih Pujian Ramai. Background Memang Kena Dengan Lagu, Mantap Daniel !!

Pernah merangkul gelaran juara Anugerah Juara Lagu (AJL 34 ) pada tahun 2020 dengan membawa lagu ciptaannya yang berjudul ‘ Sump4h’, penyanyi dan juga pelakon iaitu Naim Daniel sangat diminati ramai.

Meninjau di akaun Instagram Daniel beberapa hari lalu, dia telah memuatnaik video sedang bernyanyi. Menerusi video itu, Daniel telah menyanyikan lagu bertajuk ‘ Standing In The Eyes Of The World’ nyanyian asal oleh ratu r0ck Malaysia, Ella.

Paling istimewa, Daniel menyanyikan lagu tersebut sempena kemenangan jaguh berbasikal trek negara, Datuk Azizulhasni Awang yang merangkul pingat perak pertama acara Keirin di Sukan Olimpik,Tokyo baru-baru ini.

Hingga kini, perkongsian video nyanyian Daniel itu telah ditonton lebih 500 ribu tontonan dan menerima lebih seribu komen sejak ianya dimuatnaik ke Instagram. Wow padu suara Daniel, meskipun hanya bernyanyi dalam keadaan bersahaja.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji suara Daniel yang membawakan lagu tersebut dengan versinya yang tersendiri. Antara komen-komen menarik adalah :

” Really love this version. Boleh tak lepasni kalau Malaysia jadi tuan rumah, Naim Daniel jadi main singer untuk opening and closing event, hehe.. “

” Sangat f4ll in love la dengan suaranya. Merem4ngg seb4k bile dngr kau nynyi Daniel, dngan luahan Dato Azizul brtmbh lg seb4k.. “

” Sedapnya suara Naim btw, congratulations Datuk Azizul. Tak pernah m1ss tau tonton Daniel menyanyi di ig.. “

” Sedap g1l4, memang Daniel seorang yang sangat berbakat. Bukan sahaja dalam lakonan, nyanyian pun dia buktikan dia mampu bernyanyi dengan baik.. “

” Mantap arrr Daniel, memang padu habis bawa lagu ni. Suka dengar kelainan yang Daniel buat dalam lagu.. “

” Layan beb lagu ni, memang menghayati habis. Pastu belakang tu pula Datuk Azizul bagi ucapan, huhu kena betul lagu ni.. “

” Kau menyanyi pakai botol pewangi pun padu beb Daniel, hehe. Tapi serius terbaik, nyanyian kau tak pernah mengecew4kan.. “

Bagi yang mengikuti Daniel pasti tahu, dia mempunyai hobi yang suka bernyanyi dan sering berkongsi video-video nyanyiannya di Instagram. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Daniel akan terus berkarya dalam bidang seni suara dan semoga lebih berjaya di masa hadapan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Naim Daniel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..