” Sabar Fatima sabar, habis dengan mangkuk digig1tnya.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Kali Pertama Makan Ketika Usia 6 Bulan Mencuit Hati Peminat. Amboi Fatima, Excited Betul Dapat Makan Ye. Comel Je Suap Diri Sendiri Tu, Siap Gig1t Mangkuk Lagi !!

Sedar tak sedar, sudah 6 bulan kelahiran cahayamata sulung Fattah Amin dan Fazura. Si kecil yang diberi nama Nur Fatima Aisya ini mula menjadi tumpuan sejak wajahnya dikongsikan kepada umum pada awal tahun baru-baru ini.

Sebagaimana ibu bapa lain, memasuki bulan ke 6 pastinya akan memberi pengalaman baru kerana pada usia ini bayi sudah boleh mula makan. Tentunya rasa teruja untuk melihat reaksi dan gelagat si anak apabila merasai makanan.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan video yang memaparkan Fazura membuat persediaan makanan untuk Fatima. Fatima yang diriba oleh Fattah nampak teruja untuk makan apabila Fazura suakan sudu ke arahnya.

Reaksi wajah Fatima ketika merasai makanan itu juga comel. Tidak cukup dengan mummy suap, Fatima turut memegang sudu dan menarik mangkuk makanan lagi. Wah kali pertama sudah pandai makan, lepas ini lagi bamb4m lah Fatima.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima ini menghiburkan dan menarik perhatian peminat. Muka tak sabar nak makan tu cute sangatlah Fatima dan antara komen-komen peminat :

” Happy 6 month old Fatima. Alolor sukanya dia nak mamam ye. Membesar dengan sihat dan cergas ye sayang Fatima.. “

” First meal dah pandai nak suap sendiri tu haha. Comel betul Fatima ni, how time flies.. Dia tar1k bowl tu masuk mulut haha.. “

” Comel sangat ni, nak makan sendiri dah dia hehe. Pandai sangat Fatima sayang. Baby you still a baby girl ok hehe.. “

” Precious, comel sangat sangat la Fatima. Fatima tarik bowl nak makan sendiri ke haha.. Good girlnya dia nak suap sendiri.. “

” Fatima lama dah tunggu nak makan. haha comelnya siap tarik bowl dia lagi. Daddy lamb4t sangat suap oatmeal, Fatima mamam mangkuk la dulu.. “

” Yeay Fatima dah boleh makan. Happy 6th months sayang, Fatima comel sangat ni. Pandai dia makan, she’s an adorable girl.. “

” Finally Fatima dah boleh makan. Haha sabar Fatima sabar, hab1s dengan mangkuk dig1g1tnya. Dah nampak kegigihan tu. Mesti aktif besar nanti.. “

” Yeayy Fatima dah boleh makan.Foodie hab1s la budak ni. Anak mak this one, cannot see food hehe. Just like mommy Faz.. Tomei sangat la Fatima muka makan tu.. “

Alahai Fatima lagi buat peminat ger4m tengok gelagat Fatima ni. Nampak berselera sahaja Fatima makan, minum air pun bersungguh-sungguh. Semoga Fatima membesar dengan sihat selalu dan menjadi penghibur hati daddy dan mummy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..