” Ala ala dah bujang dah dia dan semakin handsome.. ” – Netizen

Pelakon Veteran, Khaty Fauziah Kongsi Ucapan Hari Lahir Untuk Cucunya, Ayden Johan Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Besar Panjang, Handsome Boy Sangat. Rambut Tu Cute !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon veteran, Khaty Fauziah. Ibu kepada pelakon handalan, Shaheizy Sam dan Zizie Ezette ini juga mempunyai 3 orang lagi anak iaitu Jeff Samad, Jozieta Samad dan Samzy Fuzette. Khaty kini menetap di Melaka dan gembira dengan kehidupan barunya.

Hasil tinjauan kami di Instagram Khaty, telah dikongsikan beberapa keping gambar anak sulungnya Jozieta bersama suami dan anak-anaknya. Sekeping gambar thr0wback ketika anak-anak Jozieta masih kecil dan selebihnya gambar anaknya bernama Ayden Johan.

Kelmarin 31 Mac adalah hari ulangtahun kelahiran Ayden yang ke 14 tahun. Menitipkan ucapan dan doanya untuk cucu tersayang, Khaty berharap agar Ayden sentiasa dilindungi Allah dan dimakbulkan semua harapannya.

Untuk makluman, Jozieta menetap di Alaska, USA bersama suami dan anak-anak lelakinya ini. Lihat sahaja wajah Ayden, ketika kecil sangat comel dan sekarang pada usia 14 tahun sudah menjadi remaja yang ceria. Berkulit putih dan berambut kerinting, memang comel cucu Khaty ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by KhatyFauziah (@khatyfauziah)

 

Wajah Ayden ini memang sudah nampak dewasa dan usia 14 tahun sudah bukan kanak-kanak lagi. Ucapan selamat hari lahir juga dititipkan netizen untuk Ayden. Antara komen-komen netizen :

” Happy birthday young man, handsome nya cucu kak Khaty. Aamin aamin yra. Comel rambut kerinting hehe.. “

” Kejap je dah besar anak anak kak long. By the way, happy belated birthday buat anak kak long.. “

” Dah tak boleh nak pel0k pel0k mcm masa dia kecik kecik dulu… dah besar. Happy birthday my sweet Ayden. Love u.. ” – Zizie Ezette

” MashaAllah besar dah anak bujang ni, tgk tu sasa bdn dia, bahu bidang dah… Betul tak nmpk bdk dah, nmpk young man skrg… May you grow up to be a fine and soleh gentleman Ayden. Happy birthday.. “

” Ala ala dah bujang dah dia dan makin hensem…dah tak nmpk dah muka bdk nak4l tu. Anyway HAPPY BIRTHDAY AYDEN. Mama Dee wish u all da best & always be happy, lot of love & luck.. “

” Happy birthday Ayden. Justin timberlake hehe, wish u all the best in life, stay safe sayang. May Allah bless you always.. “

” Happy birthday young man Ayden. macam mana perangai macam org tua tu mummy hehe. Wish you all the best Ayden.. “

Walaupun jauh di perantauan, kasih sayang dan rindu seorang nenek kepada cucunya tiada bersempadan. Semoga Ayden dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang soleh dan sentiasa berbakti kepada kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Khaty Fauziah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..