“ Comel dan manja Riena, nang1s pun cantik.. ” – Netizen

Video Riena Diana Dapat Bercakap Dengan Idolanya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza Raih Perhatian Ramai. Alahai Sampai Menang1s Riena, Terharu Bercakap Dengan Dato’ Siti !!

Nama Riena Diana kian disebut-sebut di kalangan peminat. Setelah berjaya melakonkan watak Lailer menerusi drama Kampung People, rezekinya semakin meluas dan mula dilihat menceburkan diri menjadi penyampai radio di H0t FM.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram H0t FM satu video telah dimuatnaik yang memaparkan Riena sedang bercakap dengan idolanya, Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Riena kelihatan teruja dan terharu sehingga mengalirkan air mata apabila dapat berbual dengan Dato’ Siti dalam talian.

Kedua-dua perkongsian ini sebenarnya memaparkan Riena sedang bercakap dengan Dato’ Siti. Jelas Fizie dalam video kepada Dato’ Siti, Riena sebenarnya dit1pu dan suara panggilan pertama yang sebenarnya berbual dengannya pada awalnya ialah Amsyar Lee.

Riena nampaknya begitu gembira dan sememangnya lama menyimpan hasrat ingin bertemu dengan Dato’ Siti. Tanpa disedari Riena mengalirkan air mata disebabkan keterujaannya dapat bercakap wanita yang disangkakan sebagai Dato’ Siti.

Jom kita tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

Lagi perkongsian Riena di Instagram. 

Video mengenai Riena ini telah mendapat banyak tanda suka. Rata- rata juga turut memuji Riena dan memberikan komen-komen baik kepadanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Sejak dr dlu teringin nk ckp dgn Dato Siti Nurhaliza.. Kes1an riena kena sc4m.. kalau i pun nang1s.. Aku tgk pun nang1s.. Alaa cutenyaa.. Idola.. ”

“ Saya peminat tokti.. Dulu masa 1st time berdepan ngan tok ti, aura dia len mcm.. Sya pun mnang1s.. Bukan rinaaa jaa.. sayaaa punnnn.. ”

“ H4reyyy btol aku m4t12 ingt tokti sekali si amsyar lee tu.. Best ye best yeee.. Comel dan manja riena.. Cantiknyaa kulit muka rina.. ”

“ Ya Allah bestnye.. Love My idola Loye you kak iti.. Artis pun mcm sama je ngan peminat.. bile jumpe idol speechless.. Love u dek.. I is sed1h.. Tiberrr lailerrr.. ”

“ Nang1s pun cantik.. Nang1s Pon COMEL HAHHAHA.. Alolololo jgn ced1h2 nak bahu ke.. Nama Diana Memang cepat nang1s kan.. Sama la.. ”

“ Kes1annn riena.. tapi slalu dengar riena ni memang betul2 jadi diri dia sendiri kt GPH.. takda nak cover2.. Slalu cerita pasal nenek, cerita pasal dream dia, life dia.. ”

“ Dengar pon boleh tahu tu betul bukan yg d buat2.. same dgn situasi ni.. terbaik.. teruskan.. alaaa.. nape ak pon nk ngs gak.. hahaha.. ”

Alahai Riena cute betul keletahnya. Pastinya sesiapa sahaja akan terharu apabila dapat berjumpa dengan idola mereka. Apa-apa pun kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada Riena dalam kerjaya yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber: IG hotfm976, rienadiana

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..