Connect with us

Artis / Selebriti

” Rupanya behind the scene lagi comel dan kelakar, haha.. ” – Netizen

Video Behind The Scene Dato’ Jalaludin Hassan Membuat Video Trend Bersama Anaknya, Izzati Buat Ramai Terhibur. Comel Jer Dato’ Jalal Belajar Nak Ikut Steps Yang Anak Ajar, Hehe !!

Siapa tidak mengenali pelakon veteran terkenal iaitu Dato’ Jalaludin Hassan. Dato’ Jalal memang dikenali ramai dan sudah berpuluh tahun bergiat aktif dalam dunia seni tanah air. Banyak drama mahupun filem dibintangi olehnya mendapat pujian ramai.

Terbaru, gelagat Dato’ Jalal menerusi rancangan Projek Bapak-Bapak bersama rakan-rakan yang lain menghiburkan penonton rancangan itu. Meninjau di akaun Tiktok, telah dikongsikan video yang memaparkan behind the scene Dato’ Jalal membuat video trend bersama anak perempuannya yang bernama Izzati.

Klik gambar untuk info..

Menerusi video itu, kelihatan Izzati sedang mengajar steps kepada Dato’ Jalal cara membuat video tersebut dan Dato’ Jalal berjaya melakukan setelah diajar oleh Izzati. Difahamkan video ini dibuat ketika Dato’ Jalal bersama isteri, anak-anak, menantu dan cucu-cucu bercuti bersama.

Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan suka melihat cara Dato’ Jalal melayan anaknya dan ianya kelihatan begitu sweet. Sehingga kini, video itu ditonton lebih 44 ribu tontonan dan menerima ratusan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun TikTok.

Tonton video di bawah ini :

( Sila tunggu seketika jika video lambat keluar )

@nurulzaty_

Bloopers @Izzati J.

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian video ini dan terhibur menonton gelagat Dato’ Jalal. Antara komen-komen menarik adalah :

” Laaa baru td aku lalu fyp,tgk yg perfect.. Rupanya behind the scene lagi comel dan kelakar, haha.. Comel tengok anak beranak ni.. “

” Tgok ksut Tok Jalal teringat yg Roy gelakkan Tok Jalal sbb kasut dy sorg tak bertali, hahaha.. Ooohhh baru tahu anak kepada ‘bapak bapak’ dia ni, hehehe.. “

” Tok jalal: Aku shooting drama pn tak ssah cmni hahaa.. Comel jer ayah layankan permintaan anak buat video, hahahaa.. Sweet.. “

” Pelakon kan mesti kena pandai ikut arahan.. Bila si ayah nk belajar zaman sekarang.. Padu pak cik Jalal.. Semoga sentiasa sihat2 slalu.. “

” Lurve this bonding… Teringat my arwah Abah (alfatihah). Terus ciptakan memory yang terindah bersama yang tersayang.. “

” Hahahahahaha comel weh tengok gaya Dato’ Jalal.. Rupanya Dato’ Jalal ni sweet sangat dengan anak dia. Nampak akrab betul.. “

” Before and after, dua2 comel.. Ni klu Roy Azman, Tok Ram tgok.. Mau jd bahan je ni, hahahahaa.. Btw semoga Tok Jalal siaht slalu.. “

Klik gambar untuk info..

Seronok tengok kemesraan antara ayah dan anak ini. Mungkin video ini di mata orang lain ianya mencuit hati, namun video tersebut akan menjadi yang terindah dan kenangan buat Dato’ Jalal dan anaknya. Semoga Dato’ Jalal diberikan kesihatan yang baik serta terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok nurulzaty_, IG jalaludinhassan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT