Connect with us

Artis / Selebriti

” Part cerita dah lawak, sekali tunjuk gambar berdekah.. ” – Netizen

Syatilla Melvin Kongsi Pengalaman Melucukan Semasa Kecil Bersama Adiknya, Syifa Melvin Buat Ramai Terhibur. Belum Apa-Apa Masing-Masing Dah Tergelak. Sekali Part Akhir Lagilah Berdekah Semua, Lawak Sungguh Lah !!

Menerusi satu akaun Tiktok, perkongsian sebuah video yang memaparkan Syatilla Melvin berkongsi kisahnya semasa kecil bersama Syifa Melvin telah membuatkan ramai terhibur. Syatilla bercerita sambil dikelilingi oleh adik-beradiknya yang lain.

Menurut Syatilla, dia menunggang basikal bersama Syifa yang duduk di belakangnya. Syatilla mengayuh basikal dengan laju sambil berdiri dan apabila melalui kawasan berbonggol tanpa disedari Syifa telah pun terjatuh di atas jalan raya.

Klik gambar untuk info..

Apa yang membuatkan ramai terhibur lagi apabila Syatilla mengayakan keadaan Syifa yang terjatuh dengan menunjukkan wajah Syifa seperti anak saudaranya. Ada juga di kalangan adik-beradik mereka tidak tahu akan kisah yang dikongsikan Syatilla ini.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 28 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Kemeriahan dan keriuhan adik-beradik ini bercerita turut membuatkan ramai tertawa terutamanya apabila mendengar bunyi tawa Syatilla.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu sebentar jika video lambat keluar.. )

@samtillafanclub

Tilla memang gengster ye 😂 #themelvins #syatillamelvin #kekasih #satukekasihcukupke #syifawi #syidamelvin #syafiqamelvin

♬ original sound – SamtillaFanClub – SamtillaFanClub

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dengan kisah Syatilla ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Keluarga melvin asai org kedah ka, ada sebut naik gon, pegang mat gat n melayah ke belakang.. sakit perut aku gelak … sambil dia cerita sambil aku bayangkan…. budak2 penang mmg mcm tu.. “

” Best la tilla ni ..dia happy je.. kalo bercerita betui2 kita excited nak dengo sampai abis… best la family depa ni… aku dh tk de mood,tiber² boleh tergelak sekali setrs lee serius lawak gilo.. “

” Sama la ngan kakak sis.. punya excited sampai hadik kt blkg terlentang bhai byk drh lak tu adoi tak masal.. awat aku pun gelak sampai berayaq mata.. “

” Tilla jahat syifa asyik jadi mangsa ja kena langgar motor la. ni tercampak beskal.. tilla ank no 2 kan.. rse mcm nk lantik dia jd presiden ank no 2 lak.. “

” Aku tk faham citer ni,aku gelak sbb gelakkan tilla gelak je.. Aku dgr tilla gelak aku gelak sakit perut weiiii.. Korg klu cter mmg tk kelakar tk sah wehhhh.. part cerita dah lawak sekali tunjuk gmbr berdekah.. “

” Aduii tilla tak berubah zaman2 lepak mamak dlu mmg havoc bercerita hahaha love this siblings.. amboiii soghonok la dgq TILA ngn adik beradik dia ckp pineng pekat noo.. “

” Suka nengok adik beradik ni semua muslimah bertudung lawa2 semua.. Aku takleh tengok Syatilla ni kalau cerita sempoi aje lepas tu sekali dengan lawak Dan gelak dia ketawa sorang aku.. “

Klik gambar untuk info..

Syatilla apabila mula bercerita sememangnya ada sahaja benda yang kelakar. Belum apa-apa, ramai sudah tergelak apabila mendengar bunyi tawa Syatilla. Nasib Syifa lah selalu jadi m4ngsa Syatilla ketika kecil lagi. Syatilla kalau tak kelakar memang tidak sah.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok Samtillafanclub

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT