“ Part last Aaaawasirr tu, ad0i pagi-pagi dah sen4k perut.. “ – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Video PU Azman Menyahut Cabaran Lagu 4 Dara Menarik Perhatian Ramai Peminat. Sekali Cik Man Guna Bahasa Arab Terus Lah. Part Aaawasir Tu Bikin Terhibur, Kelakar !!

Siapa sahaja yang tidak mengenali Elly Mazlein dan PU Azman. Nama mereka sentiasa meniti di bibir para peminat tersendiri. Bukan sahaja dikenali dalam bidang lakonan, malah antara mereka turut dikenali kerana pandai dalam membuat lawak-lawak bersahaja yang sentiasa menghiburkan ramai.

Terbaru, Elly Mazlein telah berkongsi satu video yang memaparkan PU Azman membal4s kembali ch4llenge 4 Dara. Bukan main lagi cara Cik Man menyanyi lagu 4 Dara tu. Masing-masing tak pernah tak kelakar. Ada sahaja idea yang boleh menghiburkan para penonton.

Apa yang menariknya, PU Azman telah membal4s cab4ran tersebut dengan versi bahasa yang lain daripada lain. Kebanyakan rakan artis dan juga netizen menyahut cab4ran dengan menggunakan versi bahasa melayu tetapi PU Azman telah membuat kelainan dengan menggunakan bahasa Arab. Rare betul, sekali keluar bahasa Arab terus.

Perkongsian video Elly Mazlein telah meraih banyak tanda suka serta komen-komen yang positif daripada netizen. Masing-masing begitu terhibur dengan cara Cik Man yang begitu mencuit hati. Alahai Cik Man, tak pernah tak kelakar.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video lawak yang dipaparkan menerusi akaun Instagram milik Elly Mazlein ini ternyata mendapat respon yang baik daripada netizen-netizen di luar sana. Rata-rata pengikutnya turut meluahkan rasa gembira menerusi komen yang dit1nggalkan. Ada yang menyatakan PU Azman memang sesuai menjadi pelawak. Antara komen-komen peminat :

Hahahahh nak law4n mcm mana ni kak lina oiii dia guna bahasa arab dahhhh.. “

“ Yang ni paling win, part last Aaaawasirr ad0iii pagi2 dah sen4k perut.. “

“ Hahahaha.. Masuk kak lina.. masukkkkk.. nih lagi win weihhhh.. “

“ Sekali dia nyanyi arablah.. habis sapa nk masukkkk.. “

“ Bahasa Arab pulak dah.. Pu ni Mmg ngam jadi pelawak.. “

“ Arab selamber.. Mant0p.. Sekali bahasa arab daa terbaikk cikman.. “

“ Comel nyaa..  Hahahhahahha siapa berani law4n plk yg ni.. “

Kelainan versi bahasa yang digunakan betul – betul membuat netizen di luar tidak kering gusi. Pastinya ramai yang tertanya-tanya siapa pula yang boleh mengeluarkan versi bahasa lain untuk ch4llenge 4 Dara ini selain Cik Man. Sama-sama kita nantikan pelbagai versi yang bakal menyusul. Semoga Elly Mazlein dan PU Azman sentiasa dipermudahkan segala urusan dan terus berjaya dalam kerjaya masing-masing.

Silakan SHARE..

Sumber : IG iamellymazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..