” Cantik gambar, dua-dua maintain kacak dan cantik sekarang.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Kahwin Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Ke 10, Gambar Aqasha Dan Isteri Cur1 Perhatian Ramai. Bukan Senang Tau Aqasha Nak Kongsi Gambar Isterinya, Memang Cun !!

Kalau melihat aktor ini berlakon dahulu, pasti buat ramai yang cair. Aqasha antara aktor yang kacak dan mempunyai aura yang tersendiri. Umum mengetahuia, Aqasha atau nama sebenarnya, Firdee Akassya bin Rosli telah lama berada di dalam industri seni.

Terbaru, menerusi akaun Instagram milik Aqasha, semalam merupakan hari ulang tahun berkahwinannya yang ke-10 bersama isteri tercintanya, Noor Baizura Mohd Sabri. Turut dikongsikan juga gambar kenangan ketika majlis perkahwinannya kepada warga netizen.

Tulis Aqasha pada posting tersebut, perkahwinan itu diibaratkan seperti pelajar yang sedang menyambung pengajian dalam bidang ‘ Master’ iaitu dalam pengendalian hidup dan berumahtangga. Malah Aqasha juga tidak menyangka kini usia perkahwinannya telah pun berusia 10 tahun.

Turut dikongsikan Aqasha lagi ialah bukan tentang usia sebuah perkahwinan yang perlu dibanggakan akan tetapi paling penting adalah bagaimana cara untuk mengekalkan kebahagian, keharmonian dalam kehidupan sebagai suami isteri dalam berumahtangga.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian gambar oleh Aqasha itu, turut mendapat perhatian ramai. Malah hasil tinjauan di ruangan komen, rata-ratanya turut mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan kepada Aqasha dan ada yang turut memuji pasangan ini masih kekal kelihatan kacak dan cantik hingga ke hari ini. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik gambar, dua-dua maintain kacak dan cantik sekarang.. ”

” Selamat ulang tahun perkahwinan buat Aqasha dan isteri, moga kekal hingga ke syurga.. “

” Wah sekejap sudah, dah 10 tahun, tapi Aqasha tetap kacak, tak berubah langsung wajah.. “

” Cantik tengok pasangan ni, bukan senang nk blh tgk gambar Aqasha dan isteri ni.. “

” Happy Anniversary Aqasha dan Baizura, semoga bahagia hingga ke akhir hayat.. “

” Aqasha tetap maintain hensem, bini pun cantik.. Saya suka tengok lakonan abg Aqasha, selamat ulang tahun perkahwinan, semoga bahagia selalu.. “

Wahhh memang cantik gambar kenangan ketika majlis perkahwinan pasangan ini. Bukan senang tau nak tengok Aqasha kongsi gambar bersama isterinya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-10 buat Aqasha dan isteri, moga kekal hingga ke akhir hay4t. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqasha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..