” Lovely family picture, anak-anak dah besar semua.. ” – Netizen

Gambar Terkini Penyanyi Dan Pelakon, Aqasha Bersama Isteri Dan Anak-Anaknya Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Besar Dah Anak Yang Perempuan Tu, Manis Senyumannya !!

Nama Aqasha cukup dikenali sebagai penyanyi dan pelakon berbakat. Memiliki suara yang merdu dan wajah yang chinese look, antara filem yang menaikkan nama Aqasha adalah filem Embun dan Remp-it.

Aqasha juga banyak berlakon dalam drama televisyen. Hasil tinjauan kami di akaun Instagram isteri Aqasha, Baizura telah dikongsikan sekeping gambar mereka sekeluarga ketika menyambut pada Syawal tempoh hari.

Sudahpun dikurniakan sepasang anak bernama Alehandra Ahmad dan Alaena Ayesha, mereka nampak cantik dalam persalinan masing-masing. Aqasha dan Baizura sedondon baju berwarna biru manakala anak-anak mereka pula baju berwarna putih.

Tulis Baizura di kapsyennya, raya biasa biasa sahaja tetapi makannya banyak. Wajah Aqasha tidak nampak berubah, masih handsome dan segak seperti dulu. Anak-anakpun mewarisi wajah cantik dan manis ibu dan ayah mereka ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian dan ucapan selamat hari raya daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Selamat Hari Raya Akak sekeluarga. Maaf Zahir dan Batin. Take care and stay safe yaa. wah si kakak dah anak dar4 dah.. “

” U stil look dashing bro, handsome. Selamat ari raya kak zura, Aqasha, andra dan ayesha. Dah tinggi dan besar dari Andra Ayesha.. “

” Lovenya family picture. Raya PKP makan ulang-ulang sampai kemb0ng haha. Selamat hari raya Baizura serta keluarga.. “

” Selamat Hari Raya to you and your lovely fam bro. Mohon halalkan segala sal4h dan s1lap, makan dan minum. Maaf Zahir & Batin.. “

” Selamat hari raya maaf zahir batin abg didi. Mcm pengantin baru. Ayesha and andra satu tema macam anak umi dan ayahlong je tu haa.. “

” One of my fave actor. Selamat hari raya Aqasha dan keluarga. Jiwa bahagia tengok gambar ni, alhamdulillah anak-anak dah besar semua.. “

” Selamat Hari Raya Aidilfitri aqasha dan family. terima kasih selalu bg kata2 n pandangan n pendapat untuk di share.. “

Tak pernah tak kacak Aqasha ini, nampak seperti dengan adik beradik pun ada bila bergambar bersama anak-anak. Semoga Aqasha terus success dalam kerjaya, dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan berbahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Baizura5, IG Aqasha 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..